Szerencse csillagod felragyog, ha hagyod!

H E T I   T A R O T

Május 27-től június 2-ig

Párkapcsolatot segítő,  gyógyító energiák érkeznek!

Tavaszi fáradtság féle  kerülgethet – kissé punnyadunk a hét eleji napokban, az időjárás sem kedvez. A párkapcsolatok viszont kaphatnak megújuló energiákat. Majd a múlt elengedésére törekedjünk. A  hét vége felé közeledve  már egy új sorskör kopogtat.


A hét eleje víz minőségben lesz.
A Csillag XVIII.
Egy helyzet megoldódik – a megoldás közel. Munka – jóllét, anyagi siker. Áldás – kapcsolat – kapcsolódás. Egészség és gyógyulás. Szerencse csillagot felragyog, ha hagyod. Áldásos energiák – fogj össze az Univerzummal és légy hálás. A Bika-Vénusz a párkapcsolatokat gyógyítja meg. Haniel arkangyalt kérheted, idézheted. A hét eleje a Bika, a Rák, a Skorpió és Bak napjegyeknek hozhat szerencsét. Nem ajánlatos műteni a a lábfejet és az idegrendszert. Jól eshet mindenféle viziprogram, növényápolás, vagy természeti séta. (A Hold a Halak jegyében jár majd.)

A hét közepe tűz minőségben lesz.
Az Igazság VIII.
Stresszes napok jöhetnek – sportolj, vezesd le az indulataidat, erősítsd az immunrendszeredet. A Nyilas-Jupiter arra int, hogy mindenben a minőségre törekedj.  Új nézőpontok alapján közelíthetsz dolgokhoz – hivatalos ügyeidet intézheted. A hét közepi napok az Ikrek, Oroszlán, Nyilas és Vízöntő napjegyeknek kedveznek. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Jó program lehet az ügyintézés, a lomtalanítás és a testedzés. (A Hold a Bika jegyébe ér.)

A hét vége föld minőségben lesz.
A Császárnő III.
Anyagi gyarapodás következhet. Lakással, lakhatással kapcsolatos teendőket végezhetsz el sikerrel. Vedd észre a lehetőségeket, és használd ki a jó helyzeteket. Családi összejövetelnek, baráti, rokoni találkozóknak kedveznek az energiák – Bika-Vénusz szeretet rezgések hatnak. A hét vége a Rák, a Szűz,a Bak és a Halak napjegyűeknek hoz jó lehetőséget. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A kertészkedés, a takarítás és a vásárlás is jó program lehet. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)


“Győzd le a fizikai szépség varázslatát: Mája csapdája csupán. Lásd meg röntgenszemekkel a vigyorgó csontvázat a selyemlepel alatt, s cseréld át múlhatatlanra a mulandó értékeket!” – Szepes Mária

Hétvégén az elengedésnek adjunk energiát – a lezárásnak, ami az új nyitányának ad nagy esélyt. A megbocsátás és elengedő oldás a feltétele mindannak, hogy az újat befogadhasd. Legyünk hálásak mindenért, ami ért – mert mindenből tanulhattunk. Hétfőn, június 3-án már az Újhold köszönt be ránk az Ikrek jegyében –  most a téma az odaadás, az állandóság és a szerelem lesz.

Ha elakadnál sorsdolgaiban tarot elemzéssel szeretettel várlak, csakra-aura harmonizálás grátisz. Terápiás oldásokra, blokkoldásra, energetikai szint emelésre, energetikai tisztításra hozzám bátran jöhetsz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a  vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Auraolvasás – Energetikai tisztítások – Angyalmágiák
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php