Világszínház

„Sorsod, hogy élsz, hogy vagy, hogy olyan vagy, amilyen; olyan a tested, a lelked, a személyiséged, olyan a tehetséged, a vágyad, a szenvedélyed – vagyis a szereped… Hogy azok az embertársaid vesznek körül, akikkel életed drámáját jól-rosszul el kell játszanod: apád, anyád, testvéreid, gyereked… Mind a te játékostársaid!… De még a szomszédod, az idegenek, sőt a halálos ellenségeid is!… A kör igen széles, mert a tér nagy: ne feledd, hogy ez világszínház!” – Müller Péter: Gondviselés

A Merkúr az Ikrek jegyében jár, így fellendülhet a mozgásvágyunk és a kapcsolatteremtő igényünk is. Ez ez állás támogatja az üzleti életet, a kereskedelmet. Figyelem hajlamosak lehetünk a kapkodásra is! Fokozódhat a vásárlás kedved is – ügyelj a túlköltekezésre! Vágyat érezhetsz arra is, hogy megtervezd a nyaralásod. Légy átgondolt mindenben, és ne fecsegj túl sokat, a cél a tudatosság legyen. A tértisztítás most a legjobbkor jöhet. Öröm és felszabadultság energiája járja a téridőt – élvezd!

Konzultációs tanácsadással, blokkoldással, oldással, terápiás kezelésekkel, energetikai szint emeléssel, csakra-aura harmonizálással várlak, ha felkeresel. Életünk nagymértékben attól függ, hogy mi magunk milyenné tesszük. Döntsd el tudatosan, hogy jól fogod érzed magad! Légy vidám, és tedd azt, amit a legjobbnak érzel!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php