Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Névelemzés

Nevükben a sorsunk. A sorsfordulatok azok a ciklusok, amelyekben előreléphetünk életünkben. Az előző életbeli karmák utat mutatnak a mostani lehetőségeknek.

“Jeleket kapunk! Nemcsak odaátról, innen is. Kis jeleket, amik nagy dolgot jelentenek. És akinek érzékeny a lelke és éles a szeme, az észreveszi. És megérti. A jelek azért vannak, hogy készülj. Ne érjen a nagy ügy váratlanul. Se a jó, se a rossz. Az előjelek valóban észrevétlenek. Főleg, amik “onnan túlról” jönnek. De mégis jelentenek valamit. Minden jelent valamit.” – Müller Péter

 

SORSELEMZŐ KONZULTÁCIÓ

A sorselemzés valójában segítségnyújtás problémával küzdő, döntéshelyzetben lévő, kérdéseire választ kereső emberek számára. Van, amikor sorsszerű események zajlanak, amelyek mindenképpen bekövetkeznek ebben a földi életben, és van, amikor különböző életesemények között szabadon választhatunk. Mindenkinek saját magának kell meghozni a döntést, hogy milyen irányban folytatja az életét. Fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal és képesek legyünk a pozitív változásra. Aki eljutott odáig, hogy spirituális tanácsadóhoz fordul segítségért, többnyire olyan élethelyzetben van, amikor egyedül nem képes dönteni.

A terápiás konzultáció során betekintést nyerünk azokba a helyzetekbe, amik rád várnak a jövőd során a válaszutak, sorsfordulatok döntéseiben.
Megtudhatod mit tartogat számodra a jövőd a  szerelem terén, szerencsés lesz-e a párkapcsolatod – milyen gazdasági helyzetben leszel anyagilag és a munkádban milyen változás várható – az egészséged hogyan alakul – milyen válaszutak elé állít majd az élet.
Megnézzük azt is, melyik arkangyalt hívhatod segítségül, és ki az őrangyalod, akitől a bátorító energiákat kaphatod.
Hol lehetnek blokkok, milyen oldásokra lesz szükséged a harmóniád megőrzéséhez. Megnézzük milyen feladatot vállaltál fel lelki szinten, s hogyan teljesítheted be azt.

Programozhatjuk a célok megvalósulását, a megoldás energiáját kérve, reális lehetőséget keresünk a jövődben.
Arra törekszem, hogy folyamatosan magas energiaszinten tudjam tartani magam, és minél több embernek tudjak segíteni. Számomra nagy öröm, és egyben hatalmas felelősség, hogy segíthetek az embereknek sorsfeladatuk feltárásában.
Rendszeresen tartok blokkoldást, tisztító- rezgésszintemelő meditációkat segítek a testi, lelki problémák megoldásában. Ha kíváncsi vagy, gyógyulni-tisztulni, fejlődni szeretnél gyere el hozzám!

Szeretettel várom konzultációimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – energetikai tisztítások, rezgésszint emelés(rontáslevétel)
Tarot – számmisztika – névelemzés
Spirituális terápiák.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php