Aminek energiát adsz az erősödik benned!

Mindannyian saját magunk teremtjük a gondolatainkkal és az érzéseinkkel az életünket.

Ha pld. túl merek vagyunk valamiben az életünkben, akkor a szaturnuszi energia csontokra hathat, figyelmeztetésként törések formájában. Ha az egyik szülő valami miatt fél, azaz ‘be van gyulladva’ a gyereke belázasodik, látszólag minden ok nélkül – mert  ő egy tükör. A meg nem oldott problémás helyzet tüdőbetegséget generálhat, a bosszúvágy álmatlanságot és torokbetegséget okozhat, a szorongás emésztőrendszeri problémákkal szembesít, és így tovább… Minden negatív energia lehúzza a rezgésszinted és betegség formájában fizikailag is kivetül. A jó érzések viszont biztonságot adnak és jó érzéssel töltenek el. Ezzel szemben a rossz érzések, mint például a fájdalom, a harag, a depresszió, a félelem, az ellenségeskedés, veszélyeztetik az egészségedet és a jóllétedet. Fontos tehát, hogy a benned levő negatív érzelmi energiák alakítsd át pozitívra!


“Nagyon fontos, hogy jól érezd magad. Mert ez a jó érzés egy jel, ami kiáramlik az univerzumba és még többet fog magából vonzani hozzád. Tehát minél jobban érzed magad, annál több olyan dolgot vonzol magadhoz, amitől jól érzed magad és ettől egyre magasabbra és magasabbra törsz.” – Joe Vitale

Írd át, írd felül pozitív irányban a negatív programjaidat.Nehéz pozitívnak maradni, ha nagyon sok negatív ember vesz körül, ezért is fontos hogy tudatosan válaszd meg a barátaidat. Ha valakinek nagyon alacsony az energiaszintje, minden baj megtalálja, könnyebben megbetegszik, különböző testi-lelki problémái keletkeznek. Lehetőséged szerint bocsáss meg önmagadnak, ha hibát követtél el. Egy kis házi feladat otthonra: Írd le egy papírra a negatív gondolatait, majd a papírt égesd el vagy tépd apró darabokra.
Ha elengeded a sérelmeket, ha jobban érzed magad a bőrödben sokkal pozitívabban tudsz a kihívások elé nézni. Lelkesült energiával könnyebben meg tudsz oldani néha kellemetlen, kényelmetlen helyzeteket is.

A Sorselemzés részeként tisztító energetikai terápiával tudok segíteni neked, ha úgy érzed a negativitás hatalmába kerített. A stresszoldással önbizalmad is növekedhet. Magas rezgésszinttel pozitív dolgokat tudsz bevonzani az életedbe. Ha szereted és értékeled magad akkor erős energiákkal töltődik a lelked. Amikor magas az energiaszinted észreveszed a lehetőségeket és a megoldásokat ott is, ahol mások csak a problémát látják. A gondolkodásod pozitívvá válik, így inspirálni kezdesz másokat, amitől végül te magad is boldog leszel. Ha tudatos vagy, spirituális életet élsz – természetes számodra, hogy magas energiaszinten tartod az életedet! Örülj mindennek, aki szép és jó az életedben, és ne a hibákat keresed, hanem a szépséget. Tégy meg mindent azért hogy tudatosan boldog légy!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés-Tarot-Energetikai rezgésszintemelés.

Kapcsolat: 06202782612

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php