Sorskapu

„Ha a Sors elrekeszt előtted egy utat, ne keseregj. Ha egy Kapu nem nyílik meg a kopogtatásodra, ne lázadozz. A tilos úton, a bezárt kapun túl olyan dolgok várakoznak, amelyek veszélyeztetnék fejlődésed egyetlen, igazi célját. A látszólagos akadályok védelmedet szolgálják. Magasabb Éned állította őket esendő, anyagi tested elé, nehogy irányt tévessz. Mert amint eléred e próbákra érett stádiumot, mindazt megkapod, amit valaha elképzeltél, s amire annyira vágyakoztál. Feltéve persze, hogy még mindig törekszel rá.” – Szepes Mária

Az október misztikus és különleges energiákkal támogat sorsdolgainkban: Kapcsolataidban kijavíthatod  a félreértéseket, és a nézeteltéréseket, majd egy magasabb minőségre emelheted azokat. Rendezheted a pénzügyeidet,  régi adósságokat is lehet törleszteni, ingatlant értékesíteni, eladni is nagyon jó idő lehet. Sok új, és pozitív lehetőséget hoz ez a hónap mindenkinek!
Csak használd a cselekvő energiádat!

Ha elakadtál – tudd, hogy valahol blokkot tárolsz, ami megnehezíti, hogy egy új, és jobb világod legyen. Tarot útmutatóval, energetikai tisztító  blokkoldással, kapcsolati oldással szeretettel várlak!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere, Asajah stúdió
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20.-ig
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim: https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php