Angyal jóslás

Skorpió újholdban

E csodás gyógyító lapokat Dr. Doreen Wirtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam, az angyalok vezették a kezem.


TANULÁS
Most rögtön kezdd el a tanulást! Az angyalok azt szeretnék, ha többet olvasnál, figyelnél és fejlődnél. A kártya megerősíti, hogy ez az időszak a legjobb számodra, hogy új ötletekkel, trükkökkel ismerkedj meg. Talán úgy érzed, el kellene kezdened egy iskolát – az a kártya megerősít. Ha már iskolába jársz, az angyalok a folytatására biztatnak.
Előfordul, hogy a tanulás során rögtön nyugtalanul tesztelni is szeretnénk friss tudásunkat. A tanulás helyett azonnal ki akarjuk próbálni az ismereteket. Ám minden az időzítésen áll vagy bukik. A kártya azt súgja, ne rohanj. Inkább élvezd a tanulás folyamatát. A tanulás tapasztalata akkor növeli a tudást, ha lépésről lépésre haladunk.

SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS
Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül. Élvezd a folyamatot. Hangolódj rá a kép rezgésére, és emelkedj egy magasabb dimenzióba általa. Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét. Inkább add át őket Istennek, kedvesem! Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek téged.
Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a a spirituális fejlődésed. Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, minden másra is ügyelni fog. Ez a Hatalom gondoskodik minden bolygóról sz égen, s téged is a tenyerén hordoz.

BŐSÉG
A bőség ideje elérkezett. Kérd az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek! Szemléld a kártyalapot és töltekezz be energiájával. Üzenetet hozó angyalaid a közelgő bőségről adnak hírt. Mindennek egyetlen forrása van: Isten.
Hited eljutott arra a szintre, hogy biztosan tudod: a Teremtő mindent megad, amire szükséged van. Hited, még ha gyenge is volt, megidézte a bőséget, és a bőség most megérkezett. Maradj meg hitedben, hogy mind anyagilag, mind lelkileg, érzelmileg, spirituálisan és intellektuálisan tovább áramoljon feléd a bőség. Gyakorold ezt a csodálatos önmegerősítést: „Elfogadom a nagy jólétet. Most mindent megkapok, amire szükségem van. Most és az elkövetkezőkben egyaránt!”
 

A Sors nem más, mint a saját döntéseink láthatatlan örvényei, amelyek téren, s időn át befolyásolják utunkat. Lásd önmagad isteni lényét mindenki másban.Csodákkal megáldott varázslatos újholdat kívánok szeretettel, Mindenkinek: Krisztus szent Angyalai vigyázzanak Rátok! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu