Újholdas hetünk lesz!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
november 13-tól november 19-ig.

Hétfőn a Skorpió újholdat üdvözölhetjük. Újhold napján érdes tisztító-és fogyókúrába kezdeni. Most könnyebb régi rossz szokásokat elhagyni, függőségektől megszabadulni. Ilyenkor nem kedvező a hajvágás, és a védőoltások beadása sem. Érdemes új pozitív dologba belekezdeni –  itt az idő az életmódváltásra:  https://asajah.hu/lezaras-uj-kezdetek/


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII. – Lezárás – új kezdtek.
A hétfői újhold hatása három napig még javában tart: lezárásnak, és újrakezdésnek kedvező lehetőse van. Családi dolgok-ügyek rendezésének, megbeszélésnek jó ideje lehet a hét elejében jelenlevő merkúri rezgésekben. Oldással, blokkoldással várom az ezoterikus Hölgyeket!
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a hegyvidéki túra – töltekezz be Gaia erejével. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Bőrápolásra-kozmetikára, hajmosásra, regeneráló, erősítő masszázsra, kéz, köröm-láb ápolásra kitűnő időben lehetsz. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, november 16-án, csütörtökön 8:41-kor lép át a Bak föld jegyébe.)

A Diadalszekér VII. – Határozd meg az célirányt.
Meggondolt, átgondolt cselekvő lépéseket tehetsz céljaid elérésében a marsikus energiákban – a jövőtervezési időben most szintet léphetsz. A neptunuszi energia kedvezően hat mindenféle spirituális foglalkozásra: jóslás, meditáció, önelemzés, angyalozás stb. Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos vezetett meditációra invitálom a spirituális úton járó Hölgyeket – ha szereted a különlegeset, keress fel.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Az olvasás remek kikapcsolódás lehet – sokat tanulhatsz, fejlődhetsz. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. A Halak, a Bika, a Szűz, a Skorpió napjegyeknek szerencsés lehetőségeket hozhat a hét közepének időtere. (A Hold a Bak jegyében jár, november 18-án, szombaton 12:27-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

A Pápa V. – Az égiek mutatják az utat – légy tudatos sorsteremtő.
A jelenlevő plútói energia kedvez az átalakító- sorsrendező munkánknak. Itt az idő életmódot váltani, új szemlélettel áldásos dolgokat, helyzeteket bevonzani. Az érzelmi, mély, meghitt beszélgetéseknek kedvez a hét vége a Hold-Vénusz-Merkúr rezgésekben. Jövőbetekintő tarot- és sors-elemzéssel is kereshettek: annak ajánlom, aki elakadt sorsdolgaiba.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Kitűnő gyökércsakra feltöltődés lehet a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag az zsírok, olajok lesznek. Hajfestésre, hajmosásra, regeneráló, erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra kitűnő lesz a hét végének energetikája – bátran szépítkezhetsz! A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűeknek kedvező lehetőségeket hozhat a hétvége – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, november 20-án, hétfőn 15:2-kor lép át a Halak vizes jegyébe.)

Lépd át a korlátaidat, hagyd el a visszahúzó gondolatidat, kezdj új teremtő, pozitív életet. Kapcsolódj a jelenlevő vénuszi-merkúri kreatív energiákhoz.
A mindennapi néhány perces meditáció remek lehetőség szellemi-lelki vezetőidhez való kapcsolódásra – hasznos ötletekkel ajándékoznak meg az égiek: csak figyelj. Metatron arkangyal az angyalok királya a spirituális útra terel, csak kérned kell! – imagináld angyalszertartásban.
Szentelj teret az én-idődnek – olyan dolgokkal töltsd az idődet, amik örömöt hoznak a lelkednek. Keresd a pozitív, magas rezgésű emberek társaságát, barátságát.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu