Angyalcsalád.


Nem minden negatív energetikai blokk rontás!
Egy fiatal anyuka – két gyönyörűséges szép gyermekkel megáldva – egy zavaros válás után, hogy csakis hitegető-csalóka energiákkal rendelkező csupán szexkapcsolatot akaró férfiakat vonzott be az életébe. Rontás van rajta, talán megátkozta az exe? – kérdezte,  furcsán kikerekedett szemével.

Alaposan megnéztem őt, és azt „láttam”, hogy a lelke mélyén nincs kész egy komoly, érett, valódi, hiteles párkapcsolatra. Félt tőle…vagyis attól félt hogy megint nem sikerül, félt attól,  hogy elhagyják, fétl attól, hogy megszégyenül. S erre a „komoly kapcsolatot nem akarok” energiára jöttek az ördögi kapcsolódások.
A blokk tehát nála volt, és nem volt semmilyen rontás ott. Elvégeztük a sorselemzést és mivel a javulás nem volt várható nála, ezért felajánlottam egy terápiás kezelést. Oldásokkal egybekötött terápiára járt hozzám egy ideig.

„A változás elkerülhetetlen, de az átalakulás tudatos döntés.” – Heather Ash Amara

A helyzet javult, már  a kisugárzása is megnőtt… Ismerkedni próbál. Szurkolok neki, hiszen olyan férfit fog bevonzani,  jó esélye van rá, aki – Angyal Mágiát is csináltunk rá!  –  a gyermekeinek is jó segítője lesz, megkaphatja tőle a férfimodellt a kés kislány is a családban. Egy hiteles családban fognak felnőni. Egy kapcsolatnál nagyon fontos az összefogás, az érzelmek kimutatása, a bizalom. Ha ez nincs meg, semmit sem ér a jó vele a szex fogalom. Több kell hozzá:’ fény és szeretet‘. A hölgy önbizalma is erősödött az oldások által – megtalálta helyét a világban. Többé már nem áll le koldulni szeretetet illuzórikus egyedekkel, felismeri őket az energiáikról, hiszen különösen, sőt ijesztően másként rezegnek. És már a gyermekek is nyugodtak, hiszen az anya izgága, reménytelen, hisztérikus energiája megszűnt.  Helyette egy csodás felemelő, és kiteljesedő szeretettel veszi őket körül. Áldás van rajtuk – angyali energiákban fürdőzhetnek megint!
Szeretettel segítek minden nehéz helyzetben – családi gondok, konfliktusok, stb. – megfigyeltem, ott ahol gyermek is van, az angyalok mindig különösen, nagyon segítőkészek.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Tarot – Tanácsadás
Terápiás oldások – angyalmágiák.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skyp: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok.