Angyalmágia fehér rezgésekben

Mágikus szertartások – szerelmi mágia

Az Angyal Szerelmi mágia nem szerelem kötés – sokan élnek ebben a tévedésben. Az angyalmágia fehér mágia. Az angyali szerelmi mágia azt jelenti, hogy ha két ember közé áll valaki, vagy valami  (fekete erő) azt feloldja. Az összerezegtetés is jó – Mihály arkangyal végzi, és a gyertyázás is remek – ott az atlantiszi angyalok segítenek csodás rezgésükkel.  A bevonzásnál úgy működik, hogy feloldja a félelmeket, és a blokkokat  (előző életbelieket is) a páciensnél – mintha csak szívcsakra tisztítást, harmonizálást és önbizalom kezelést kapna egyszerre lelki és tudati szintem – krisztusi arkangyalokat lehet hozzá imaginálni, segítőket.


Angyal beavatásom által kaptam rá engedélyt az égiektől – nemes és szent dolog – hosszú évek óta végzem a hölgyvendégeimnek.  A mágia nem a vágyat erősíti – a valódi  párkapcsolat nem csak a testi vágyról szól. A szerelemnek bizony  időre és térre van szüksége, hogy beteljesedjen.  Akkor tud valaki  igazi társ lenni, ha felépítette a teljes személyiségét, és egyedül is tud boldog lenni… na akkor kopogtat be az igazi. Tessék csak megfigyelni. Tapasztalatból is állíthatom, hogy így igaz.
Szeretettel várlak az ezoterikus Hölgyeket szerelmi angyalmágiára, ha úgy érzed neked segíthet! – szeretettel végzem.  Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Kamerás messengeren is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu