Angyalokkal gyógyító jóskártya – CSODÁK

Csodák vesznek most körül. Vedd észre őket és még több rád talál.

CSODÁK

Csodák


“Az angyalok azt szeretnék mondani neked ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni.

Lépj nyitottan az isteni segítségre bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.
Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek. Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon. “- Dr. Doreen Virtue

Az IDŐKAPUBAN május 1-től május 5-ig HAZIÉL őrangyal uralkodik. A Kerubok karának  első őrangyala egyfajta szerelem és barátság csiholó – általa szeretünk és szeretnek bennünket. Ő adományozza a hibák megbocsátásának képességét is. Ha fohászkodunk hozzá az angyal a puszta jelenlétével megoldja az aggasztó helyzeteket.
„Haziél csak annyit kérek tőled, hogy általam mutatkozhasson meg a te könyörületességed; hogy bennem leljenek enyhülésre mindazok, kiknek az élet törvénye szerint sanyarú sors jut osztályrésül. Mivel a sors bőkezűen juttatja majd nekem a javakat, hadd legyen ó, Haziél az első gondolatom az, hogy javaimat megosszam. És add, hogy útjukba kerüljek azoknak, akik mostoha körülmények között élnek, hogy meglássák ténykedésemben az új élet, egy kevésbé küzdelmes, és boldogabb élet ígéretét.”