A bennünk élő mágus ébredezik


A hálás szív vonzza a csodákat!

Égi kapuk nyilnak


A bennünk lévő mágus ébredezik.

Az idei év fő üzenete annak felismerése, hogy teremtő erővel rendelkezünk, melyet a belső képalkotó technikával, szómágiával és konkrét cselekvő erőnkkel tudunk életre kelteni, s mellyel teljes egészében uralni tudjuk a sorsunkat! A bennünk élő mágust ébreszti fel tehát ez a nyár. S az imagináció és a szómágia képessége lesz az eszköz a kezünkben. Persze Istennel a szívünkben.

A szómágia fontos szerephez jut!
Hiszen a legtitkosabb, legnagyobb hatású mágikus erő a hangosan kimondott gondolat! Ennek egyik egyszerű formája, ha például úgy indítjuk a napot, hogy hangosan kimondjuk:
“Áldás van a mai napon és mindenkin akivel ma találkozni fogok! Áldás van a szeretteimen!” És este lehet így befejezni a napot: “Áldás van a mai napon és mindenkin, akivel ma találkoztam! Áldás van a mai estén és áldás van a mai éjszakán!”

Az Égi Kapu biztosan megnyílik ezen a nyáron.
Egyéni döntés ki sétál be rajta – s ki marad meg a régi életében melyet a félelem és az állandó rettegés ural. Aki megérti azt, hogy ez nem kívül dől el, hanem belül az nyeri a csatát. Ugyanis háború dúl. De nem úgy, ahogy azt beállítani igyekszenek.
A lelkekért folyik a harc magasabb – és alacsonyabb – szinteken. De most minden Égi Segítő azon dolgozik, hogy minél többen emelkedjenek fel egy „magasabb rezgésszintre”, s kezdjenek el IGAZI istenes életet élni. Ahol nem kell egymástól elszívni az erőt különféle manipulációs technikákkal, mert mindenki képes saját belső teremtő erejéből meríteni. Ahol szívében mindenki összekapcsolódik Istennel.

http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/a-felebredes-eve.html