Április energiák – a szelek havában

Április a négyes rezgése alatt áll az Uránusz bolygót aktiválja – az uránuszi rezgés a döntés szabadságát képviseli. A tarot nagy arkánumának Császár lapjának üzenete az, hogy tegyél rendet ez életedben,  légy gyakorlatias. Kerüljétek a negatív híreket, a félelmet keltő rossz érzéseket. Rendrakáshoz,  átalakításhoz remek időben vagy. Magasabb szinten éld meg a jelenlévő energiákat – légy tudatosan gondolkodó, törekedj a gyökeres átalakulásra, az újjászületésre, fogj össze az Univerzummal. A Nap és a Hold mellett három bolygó is jegyet vált  ebben a hónapban: a Merkúr, a Vénusz és a Mars.


A HÓNAP LEGFONTOSABB NAPJAI

Április 4-én a  Merkúr a Kosba lép és április 19-ig itt is fog tartózkodni. Elindult az információáramlás, az intenzívebb  lesz a kommunikáció. Gondolkodásunk aktívabbá válik – maradjunk átgondoltak és megfontoltak. (Ha lemerülnél csakra-aura tisztítással és energetikai szint emeléssel is jöhetsz hozzám, bátran.)

Április 12-én egy ingen csak intenzív  Újhold  érkezik a Kosban. Az Az új  dolgok elindításának jó ideje érkezik el.  A kapcsolatokban érdemes a harmóniát erősíteni, szövetkezzetek egymással az új élethelyzetekben. (Önbizalom erősítő tréninggel segíthetek az új lehetőségek céltudatosa elérésében.)

Április 14-én, a  Vénusz a Bikába lép, és itt igen jó érzi majd magát. harmóniában működtethetjük a pénzügyeinket, és a kapcsolatainkat is.  (Energetikai szint emeléssel kereshetsz.)

Április 19 – Nap a Bikába lép nyugodtabb és biztosabb időszak következik. Gyakorlatiasabbá válnak gondolataink, tettein – fontos, hogy legyünk rugalmasak a változásokra. (Párkapcsolati, szerelmi jóslással, tanácsadással hozzám bátran jöhetsz.)

Április 27-én egy intenzív szuper hold lesz. Telihold a Skorpióba érkezik meg – a   mély átalakulás ideje jött el. Hatalmas energiák szabadulnak fel – másrészt ugyanezen a napon a Plútó retrográdba vált. Figyelj oda a tudatalattidra, hogy uralnod tudd önmagad. (Oldásokkal, blokkoldással elengedő meditációkkal várlak.)

Április 30-án a Nap-Uránusz együtt állás zárja a hónapot.  Egy erős felszabadító szellemi energia érkezik – bátrabbá tesz, lelkesít, hogy elindulhass az új irányba – fordíts egyet a sorsodon. (Energetikai szint emeléssel kereshetsz.)


Töltsetek minél több időt a szabadban.  Legyetek jelen a pillanatban és vegyétek észre észre a vidámságot – figyeljetek a lelketek egyensúlyára. Gyönyörködjetek a megújuló természetben legyetek jelen a mostban. A kritikus időszakokban is a bennetek lévő belső biztonságra, és belső erőtökre összpontosítsatok.Rafael arkangyal segít a spirituális megújulásban.
Sorselemzéssel is kereshettek – személyre szabott útmutatóval várom az ezoterikus a hölgyeket szeretettel – három hónapos tarot  elemzéssel. Jelentkezz bátran a konzultációra.
Szeretetben töltekezzetek és legyetek bizakodóak – tudatosan gondolkodóak. Hozzátok ki mindenből a lehetséges legjobbat – felemelő megéléseket kívánok Mindenkinek!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu