Áprilisi energiák

Szent György hava – Szelek hava

„Aminek meg kell történnie, az megtörténik. Akivel találkoznod kell, azzal találkozol. Akinek észre kell vennie, az észrevesz. Ilyenkor mondhat bárki bármit, te úgyis érzed. Nem lehet tudni, mi lesz belőle: egy éjszaka szép emléke, évek, vagy egy élet. Ott van és te tudod, hogy közötök van egymáshoz. Tehetsz bármit: valahol, egy láthatatlan dimenzióban már össze vagytok finom kis szálakkal kötözve. Ne aggódj, ha most nem vesz észre, majd újra látod. A legfontosabb, hogy nyitott legyél. Nem lehet rosszkor rossz helyen lenni. Mindig ott vagy, ahol dolgod van. És mindig azokkal, akikkel dolgod van. Lehet, hogy gyönyörű lesz, lehet hogy fájni fog, de ez az életed. És ennél se szebb, se jobb, se izgalmasabb nem történhetne veled.” – Tokai Márta

Április hónapban a Szeráfok karának őrangyalai uralkodnak, Metatron Arkangyal védelme  alatt.  Metatron Arkangyal az angyalok fejedelme. Energiája segít abban, hogy szövetséget kössünk a léttel, legbensőbb lényünkkel. Április a 4-es szám  rezgése alatt áll – a tarotban a Császár  lapját azonosíthatjuk vele. Az Uralkodó a rendre, józanságra, fegyelemre, felelősségre utal. Felhív, hogy bízz saját energiádban, és  azzal együtt cselekedj. A  4-es szám  az Uránuszt jelképezi, kapcsolatban van a Nappal. A cselekvés, a tett és a munka száma.  Utal a tervek megvalósulására  az új eszmék, új gondolatok iránti nyitottságra is.


A hónap legfontosabb energetikai napjai.

Április 5-én a Kos tüzes jegyébe köszönt be ránk az Újhold. Az új tervek, célkitűzések ideje, légy megfontolt a hosszútávú terveidben. Új lehetőségek és új ismeretségek is jöhetnek napokban. Ha változtatni szeretnél most érdemes megújulni, megreformálhatod az életed. Este pedig bátran indítsd el a mágiát, hogy sikerre vezessenek az égiek.
Április 10-én Vénusz-Neptun együttállás és a Jupiter a nagy szerencsebolygónk retrográdba fordul és augusztus 11-ig hátrál majd a Nyilas jegyében. Ilyenkor nem jó nagy dolgokat elkezdeni – az utazásnak sem kedveznek az energiák. Fontos, hogy most ne menekülj a sorsod elől,  ne fordítsd hátat a feladataidnak, vállalj felelősséget az életedért. Gondold végig mit teszel – komoly, megfontolt lépésekkel haladhatsz, lehet hogy valami olyanba fogsz most, ami eleddig ismeretlen volt számodra. Mindenképp tartsd be a szabályokat, a becsületes lélek igazságot arat.
Az április 13-án bepontosuló Nap Plútó kvadrát konfliktushelyzeteket generálhat – ne menj bele a bosszúságot hozó helyzetekbe, törekedj a harmóniára.
Április 15-én a Vénusz-Plútó szextil energiája segít,hogy könnyebben el tud elengedni a nem működő, boldogtalanságot adó kapcsolataidat.
Április 17-én a Merkúr bolygó a Kosba lép. Ügyeljünk a szeretetteljes kommunikációra – és töltsük el szeretteinkkel harmóniában, békében a húsvéti ünnepet.
Április 19-én Telehold töltődik a levegős Mérleg jegyében. A párkapcsolat egyensúlyáról szólhat, törekedj a kompromisszumra, a viszályt elkerülve. Egyeseknél krízishelyzet is lehetséges, de mindenképpen őszintén, és tiszta szívvel cselekedj.
Április 20-án a Vénusz a Kosba lép – ügyeljünk arra, hogy ne menjünk „fejjel a falnak” – olyan dolgokat tehetünk, amit később megbánnánk, de lehet hogy késő.
Április 23-án Nap-Uránusz együttállás hozhat nagy meglepetéseket megint. Ne siessünk el semmit se!
Április 24-én a Plútó retrográdba fordul – élethelyzetek változtathatnak meg – a nagy átalakító bolygónk hátráló mozgásba kezd.
Április 27-től majd két hétig a Mars-Neptun kvadrát hozhat kellemetlen napokat.  Nyűgösebbek, fáradékonyabbak lehetünk. Érdemes vigyázni a csalókkal, akik ebben az időben kerülhetnek elő.
A Szaturnusz április 30-án fordul retrográdba – az elkövetkezendő négy hónapban lehetőséget ad, hogy alaposabban átgondoljuk tennivalóinkat,és a helyes irányba menjünk majd tovább.

Kerüld a konfliktushelyzeteket egész hónapban, ne költekezz felelőtlen, és keresd minden a jó megoldást, figyelj nagyon, mert az ördög a részletekben lakozik. Áramolj az energiákkal – fogadd el a múltat és légy hálás a jelenért, és lépj tovább a szerencsés jövőd felé. A teremtés lehetősége eredendően benned él. Ha elakadnál életed bármely területén, tarot elemzéssel szeretettel várlak!

Szíved bölcsessége vezessen minden, a misztikus energiákkban áldott  spirituális tavaszban!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot elemzés –  Általános jóslás, Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások
Budapest, Örs vezér tere – Asajah  Stúdió
Bejelentkezés, kapcsolat: 6202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php