Már a teremtő mágiákra készülhetsz!

H E T I  T A R O T !

Április 1-től 7-ig
Újholdas hetünk lesz!

„Teremts kontaktus magasabb önvalóddal: figyelj a belső hangra, s ha meghallod, tudd, hogy fejlődésed döntő fordulóhoz érkezett. Mágikus akaratod végső koncentrációjával vond vissza ekkor életre kelt bálványaidból lekötött erőidet – s azok birtokában képes leszel a pozitúra-változtatás végrehajtására.” – Szepes Mária

A hét eleje a víz elemnek kedvez.
A Pápanő II.
Érzelmes-nyugalmas időszak lesz.
A hét eleje kedvez a gyógyulásnak, és a gyógyító kezeléseknek is. Igen erős megérzéseink is lehetnek – hangolódjunk a belső hangra és figyeljük az üzeneteket. Élni tanítanak, vezetnek. Csakra-aura harmonizálásra, harmadik szem tisztításra szeretettel várlak, ha felkeresel.  És hogy azért ne minden jó legyen: Félreértések lehetősége is  állhat fenn – figyelj oda a kommunikációdra. Lesz aki szétszórt, vagy hiszékeny lehet, és felülhet a pletykáknak. Kerüld el a fekete energiákat. A Bika, Rák, Skorpió és Bak napjegyűeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A beszélgetés, baráti találkozó, kulturális program kellemes időtöltés lehet. (A Hold a Halakban lesz.)

A hét közepe a tűz elemnek kedvez.
A Mágus I.
Igen aktívak leszünk a téridőben.
Április 5-én Kos Újholdunk lesz – érdemes készíteni a teremtő mágiákat, az új lehetőségeknek nagy bevonzást teremt meg. Angyalmágiákkal kereshetsz. Az időtér az Ikrek, Nyilas, Oroszlán és Vízöntő napjegyeknek kedvező lehet. Nem ajánlatos műteni az agyat,szemet és a koponyát. Jó program lehet testedzés, lomtalanít és ügyintézés. (A Hold a Kosban jár majd.)

A hét vége a föld elemnek kedvez.
A Nap XIX.
A párkapcsolatok támogatva vannak az égiek által – romantikus hétvégénk lesz. Emberi kapcsolataink is gyógyulnak majd.
Töltsd az idődet szeretteiddel. Spontán, lelkes lendülettel éld meg a csodás tavaszi napokat – légy rugalmas és ne korlátozd magad.
A szerelmi jóslásban segíthetek, ha elakadnál az érzelmeidben. A hét vége energetikája kedvező a Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyeknek. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket az állkapcsot. Kezdődhet a tavaszi nagytakarítás, vásárláshoz és a kertészkedéshez jó időben lehetsz… (A Hold a Bika jegyében.)

A Vénusz a Halakban, a Merkúr is újra úton, a Mars az Ikrek jegyében, a Kos Újhold jó lehetőséget kínál a teremtő mágiákra – az égiek segítenek az előrejutásban. Ünnepeljünk – új irányba haladhatunk, erőnk lesz a változáshoz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php