Áprilisi tavaszban – Heti tarot

H  E  T I    T  A  R  O  T !
Április 5-től április 11-ig.

„Az élet nagy játszmájában azok a legboldogtalanabbak, akik nem vállalják a kockázatot, hogy boldogok legyenek.”- Guillaume Musso

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’. Fogyó és tisztítókúra elkezdésére kitűnő az időszak. Érzelmi és kapcsolatai életedben tehetsz építő változásokat ezen a héten. Chamuel és Hániel arkangyal sokat segíthet, ha megidézed.

Az Igazság VIII.
Érzelmi dolgokat lehet, érdemes megbeszélni, helyretenni – jobbítani, megszépíteni. ha egy visszaköszönő helyzetben találod magad – biztos lehetsz abba, hogy most ismételni fogsz. Előzőekben nem jól oldottad meg a feladatot – most lehetőség lesz a jóvátételre. A hideg hét elejében fogékonyabbak lehetünk megfázásra, a betegségre – a neptunuszi energiák marsikus erejében. (Energetikai rezgésszint emeléssel, gyógytó energia átadásával kereshettek.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. Jó program lehet a hegyvidéki séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok a lesznek. Tisztító- és fogyókúra elkezdésének kedvez a hét eleje – masszázsra, test-és bőrápolásra, hajmosásra is remek.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvez a hét elejének erőtere.  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, szerdán este lép át a vizes Halak jegyébe.)

A Válaszutak VI.
A kommunikációnak kedvez a hét közepe,  most sokkal magabiztosabb lehetsz. Tervezésre és imára is remek idő van. Az Ikrek-Mars arra inspirál, hogy kapcsolati-érzelmi problémáidat rendezd. engedd magad örülni és szeretni. (Párkapcsolat elemzéssel, szerelmi jóslással kereshettek.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Kellemes időtöltés lehet a vízparti séta, olvasgatás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag cukor és a szénhidrát lesz. Fogorvosi vizitnek kedvez a szerdai nap – hajat vágatni most nem érdemes, de bőrápolásnak kedveznek az energiák és a tisztítókúrát is folytathatod. A Bika, a Rák, a Skorpió és Bak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – tegyetek is érte. (A Hold a jegyében Halak jegyében jár, szombaton lép át a tüzes Kos jegyébe.)


A Nap XIX.
Érdemes éjjeli profetikus(üzenet) álmaidat lejegyezned – az égiek tartalmas jelekkel üzennek. A Vénusz-Szaturnusz mágikus kapcsolatban áll: felemelheted egy magasabb szintre kapcsolatodat. Eljött a nagy beszélgetések és együtt tervezés ideje. Ha családot szeretnétek a vasárnapi nap igencsak termékeny lesz rá. A fogyó hold a tüzes Kos jegyében tölti a hétvégét – ingerlékeny, fejfájásos időt hozhat. (Kapcsolati összerezegtető áldással segíthetek a békülésben.)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legjobb program lehet a testedzés. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Bőrápolásra, kozmetikázásra remek idő lesz – hajat mosni hétvégén érdemes. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehet a hétvége energiája. (A Hold a Kos jegyében jár, hétfőn lép át a földies Bika jegyébe.)

Öltözködjetek rétegesen az áprilisi szél most még hideg – de minél több időt legyetek kint a szabadban, a tavasz hatalmas energiával lát el. Egyetek minél több vitaminokban gazdag gyümölcsöt és zöldséget – erősítsétek az immunrendszereteket.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu