Aranyló energiákban a szeretet terében.

VASÁRNAP A NAP AZ OROSZLÁNBA LÉP!

A Nap saját uralmi jegyébe kerül – Július 22-én, 23:01-kor. Fénye segít kitárni a szívedet a szeretet felé.

Lelketek gyakran csatatér, melyen az értelem és a mérlegelés vív háborút a szenvedéllyel és az étvággyal. Engedjétek hát lelketekben az értelmet a szenvedély magasába emelkedni, hogy dalra keljen; És lelketek értelemmel kormányozza a szenvedélyt, hogy a szenvedély minden nap új erőre kapjon, és miként a főnix, saját hamvai fölé repüljön. – Kahlil Gibran


Az időtér kulcsszavai: Felfedés, életöröm, vitalitás, kreativitás, játékos élvezet, melegség, bizakodás.

Napi mantra: „Egy vagyok az univerzum tiszta szeretetével, amely eltölt és vezet!” Vizualizáld, hogy a mellkasodban egy csodás aranyló fény van, és a következő napokban is emlékezz arra, hogy a nap rajtad keresztül, benned ragyog – használd ezt a mantrát.  Érezd meg, figyeld meg, éld meg,  hogy körbevesz a szeretetet.

A blokkolt szívcsakra, elfojtott érzelmek gyanánt igen súlyos nyomás alatt lehet. Ha van olyan teher, ami miatt nem tudsz elengedni embereket, helyzetet, mos nagy erővel jelentkezhet. Ha nyitott vagy és megragadod a lehetőségeket sikerre juthatsz. A blokkok betegségeket hozhatnak, úgymint szív-érrendszeri, valamint gerinc problémákat is. Az egónak nincs helye az emberi kapcsolatokban, az alázat és az empátia,  az együttérzés és a segítő, megértő szeretet ami felemelhet. Ragyogtasd hát a szívcsakrád – és áramoltasd a szeretetet.


A vasárnapi napra a Kazanlár-tarotból a XIX. Nap lapot húztam. Íme az üzenete: Belső és külső harmónia, boldog építkezés. A tizenkilencedik Nagy Arkánum a Nap harmóniájáról szól, arról a szeretetre méltó kapcsolatról, amelyet az emberek építenek fel egymás között, ha társuknál a sötétek helyett a napos tulajdonságokat értékelik.
Szimbólumként a Nap kedvező élethelyzetre utal, kellemes légkörre, dicsőségre és egy szerencsés kezdeményezésre. Egy erőteljes energiát szolgáló szikrázó és élénk intelligencia jele, valamint az ügyességé és nagyvonalúságé, amely a legbonyolultabb helyzeteket is tisztázhatja.
Blokként, azaz kedvezőtlen pozícióban azt jelenti, hogy lehetetlen a magunk erejéből eljutni a boldogsághoz, amely ebben az esetben elérhetetlenné válik. Ha gondban vagy, szívcsakra-harmonizáló oldásra szeretettel várlak, terápiás oldásban, konzultációs időben.
Kedvező pozícióban a Nap kártya a boldogságot jelenti és másokhoz, a külvilághoz fűződő jó viszont és egy boldog családi fészek, egy meghitt, sugárzó otthon megteremtését.

E napon Hahéuhaj Őrangyal,  a királyi székek angyala uralkodik. Imájával megszólíthatod:
‘Hahéujah kérlek irányíts tiszta és egyértelmű helyzetek felé, hogy elkerüljem a megrázkódtatásokat. Had legyenek tiszták a gondolataim, hadd érthessem meg önmagam, s hadd értselek meg Téged. Hadd legyek művek sarokköve, s váljak hasznára magamnak csakúgy, mint felebarátomnak és az isteni műnek.’

Kreatív teremtő erőd teljében vagy. Tapasztalatod a szívedből kiáradó tudatosság. A spirituális ember előtt megnyílik a “szoláris” asztrál világ, és lelke szellemével egyesül. Minden áldott pillanat lehetőséget nyújt arra neked, hogy sorsod, életed szépségeid felfedezd, tedd hát meg.
Boldogságos hétvégét kívánok nektek, igaz szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Útmutató tanácsadás
Energetikai kezelések.
Kapcsolat: 20 278 26 12