Üzenetek a szellemvilágból.

Csodák márpedig vannak!
Ha egy különleges színű madártollat találsz épp ott, ahol csak valami égi csoda folytán kerülhetett oda, akkor biztos lehetsz benne, hogy   a szellemvilág üzen neked. Van aki a pénztárcájába talál, van aki a fürdőszoba padlóján, és olyan is akadt az ismerőseim közül, aki az íróasztal fiókjában. Ezeket a tollakat nem keresi kell, hanem “lesznek” – manifesztálódnak, valahogy ott teremnek.

Fehér
Tisztítás, spiritualitás, remény, bizalom, hit, védelem, béke, mennyország, angyalok, áldás és bölcsesség.

Vörös
Pénz , vagyon, biztonság, karrier, fizikai vitalitás, energia, életerő, akció, szerencse, szenvedély, érzelmek, bátorság.

Kék
Kommunikáció, elfogadás, az igazság kimondása) béke, inspiráció , mentális képességek és tudás, kapcsolat a szellemekkel, védelem és lelki tudatosság.

Sárga
Belső intuíció, boldogság, áldások és bölcsesség kapcsolatban, erőteljes napenergia, intelligencia, játékosság, öröm, vidámság, mentális éberség, látás.

Zöld
Szeretet, érzelmek, kapcsolatok, megbocsátás), az egészségügy, a gyógyítás, a természet, a környezet, a természetfeletti lények (szellemek), növény szellemek, állati lelkek, a növekedés, a termékenység, a harmónia, az egység, a pénz, a jólét, a siker.

Narancs
Szex, testi kapcsolatok, szeretet, étvágy, vonzás, energia, változás, optimizmus, az ambíció, siker, új ötletek, akaraterő, kreativitás, testi szerelem, akaraterő, függetlenség.

Rózsaszín
Feltétel nélküli szeretet, szerelem, érzések, barátság, gondoskodó lélek, együttérzés, harmónia, adakozás, empátia, kedvesség, szelídség, hűség, becsület, inspiráció.

Lila
Egyetemes tudat, lelki kapcsolat), felfokozott lelki növekedés és tapasztalatok, magasabb szintű gondolat.

Barna
Föld, stabilitás, kitartás, otthon, barátság, tisztelet.

Szürke
Béke és semlegesség (hiszen a fekete-fehér között félúton van), hitelesség, rugalmasság.

Fekete
Védelem, figyelmeztetés, negatív energia, halál (mint egy lezárt fejezet), misztikus bölcsesség, növekedés vagy fokozott bölcsesség. Amikor a tollak színjátszó, fényes feketék jelenthet nagy misztikus betekintést.

Színkombinációk:

Fekete-fehér vegyes tollak képviseli a védelmet, az egyesülést.

Fekete a lilával vegyesen nagyon mély lelkiséget jelez. A jelet amolyan misztikus jelként kell értelmezni.

Fekete, fehér és kék vegyes tollak a láthatár változását jelölik.

Barna és fekete csíkos minta (mint a fácán tollnál) a test és lélek közötti egyensúlyt jelenti.

Barna és fehér vegyes toll boldogságot jelent.

Ha a tollak piros és zöld színűek, azt jelenti, hogy anyagi segítséget kapsz. Ez egy nagyon szerencsés jel!

A szürke és fehér toll együtt a reményt szimbolizálja.

Mindegyik tollnak más az üzenete, és ha jól elgondolkozol rajta, pont passzol is a helyzetedhez. Lehet ezeket a talált csodákat aztán megbecsülni, és számodra értékes helyen tartani. Nemcsak a tollak hordozhatnak üzenetet. Lehet máshogyan is jelet kapni. Például ha valami nagyon nagy dolog közeledik felém, amin áldás van, akkor fehér galambot szoktam látni…vagy elém repül, vagy pedig elszáll előttem. Ilyenkor mindig meghatódom, és nagyon hálás vagyok a segítő, jó szándékú jelenésekért.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – elemzés, tanácsadás.
Angyal tanfolyamok – Angyal mágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák.
Kapcsolat: 20 278 26 12