Arcturuszi dimenziókapuban

Október 16-19-én arcturuszi energia portál nyílik!

A dimenziókapu spirituális csatorna, egy különleges idő-tér. Az Arcturus az egyik legnagyobb és legfényesebb csillag – egy igen magas rezgésű szeretet-energiát képvisel. Ez a hatalmas rezgés egy segítőleg hat  a karmikus megbocsátásban, a lélekből kinyílásban, és szeretet elfogadásban. Lelki gyógyulást hoz – megtanít újra hinni, bízni – kapcsolódni az Univerzum teremtő erőihez. Ha megtalálod a saját lelki békédet másképpen fogod látnia világot. Életed minden esemény azért jött létre, hogy fejlődj, és tanulhass. A különleges energiákban sorsfordító lehetőségek jönnek – megtalálhatod a sorsutadat, ráérezhetsz a helyes döntésekre. Meditációra, önvizsgálatra, a felsőbb világokhoz valókapcsolódásra szuper időben vagy. https://asajah.hu/arkturuszi-lelekoldas/

Szertartásban is végezhetsz elengedést: Hozd magad meditációs állapotba, tegyél fel egy kellemes relax zenét, ami a rezgésednek megfelel, gyújts meg egy fehér gyertyát, csendesedj le, hívd őrangyalod magad mellé. Kapcsolódj a portál energiájához, mondd ki hangosan, majd írd le mit szeretnél elengedni – sérelmeket, félelmeket stb. – majd égesd el. Őszinte, hálás szívvel köszönd meg égi segítőidnek a lehetőséget. A gyertyát hagyd végigégni, vagy gyertyakoppintóval zárd le.
A lelki terhek oldása után felszabadulsz és megnyugszol – tiszta szívvel új életszakaszba kezdhet. Energetikai rezgésekkel segíthetek, ha angyalos stúdiómban felkeresel. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig 
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu