Különleges erőtérben!

H  e  t  i     t  a  r  o  t
október 16-tól október 22-ig.

A hét jelenlevő Jupiter-Szaturnusz és Hold–Plútó rezgések a sorsátalakításnak kedveznek. Lépj egyet a sorsodban – tedd meg azt, aminek eljött az ideje.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Mágus I. – mágikus lehetőségekben.
Csodás misztikus dimenzióportál nyílik – az arcturuszi energiák a szeretetre hangolásnak kedveznek. http://asajah.hu/arcturuszi-dimenziokapuban/
Lélekgyógyító idő van: Békülni, megbocsátani most jól lehet, tedd meg az első lépéseket – szívtudatossággal cselekedj. Elengedő, teremtő meditációval várom a hölgyeket!
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Igazán spirituális program lehet a meditáció, az olvasás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesznek. A kozmetikusodat és a masszőrödet is felkeresheted, a hajvágást inkább halaszd el, mert korpa- és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek kedvező napjai jönnek – használjátok ki a jó lehetőségeket! (A Hold a Skorpió jegyében jár, október 17-én, kedden 21.36-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)

A Császár IV. – sorsuraló erőben.
A Nap-Merkúrban: megbeszéléseknek, problémamegoldó beszélgetéseknek – tanulságok levonásának, elengedésnek, karmaoldásnak is jó idejében leszünk. Csodás ötleteink születhetnek a vénuszi kreatív energiákban – érdemes odafigyelni a belső hangunkra. Gyógyulást segítő energiák hatnak:  Kapcsolat harmonizálásnak, felsőbb lélekszintre helyezésnek is ideje lesz az összeköltözés, közös jövőtervezésre is remek napok jönnek. Ha a pároddal fénytelené lett a kapcsolat, ott az elengedést lesz érdemes aktiválni. Karmaoldást elindító meditációra is jöhetsz hozzám.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A hegyvidéki túra remek kikapcsolódás lehet. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Kozmetikára, bőrápolásra, regenegáló, erősítő masszázsra, hajmosásra, kéz- és körömápolásra remek az idő – kedden még áll a hajvágási tilalom. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, október 20-án, pénteken 3:53-kor lép át a Bak föld jegyébe.)

A Torony XV. – átalakító lehetőségekben.
Világosan átláthatjuk élet-sors dolgainkat a jelenlevő plútói rezgésekben – a szaturnuszi energiák segítenek sorsunk teljessé tételében. A nagy döntések meghozatalában most a jupiteri energia is segítségünkre lesz. Az új perspektívák tekintetében is gondold végig részletesen terveidet  Önvizsgálatra, imára, belső lélekmeditációra kiváló lesz a hétvége energetikai tere. Sorstudatossággal hozhatunk bölcs döntéseket.  Negyedéves tarot égi útmutatóra érdemes jelentkezni a napokban.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A természeti séta, az olvasás kitűnő elfoglaltság lehet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A hétvégében bátran szépítkezhetsz: kozmetikára, masszázsra, hajmosásra,festésre is jó napok lesznek. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyűeknek jó lehetőségei jöhetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Bak jegyében jár, október 22-én, vasárnap 8:06-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

Céljaink sikeres elérésének kedveznek az égi energiák – előrelépés ideje van az intenzív rezgésekben. A hétvége erőterében kapcsolódj égi-szellemi-lelki vezetőidhez – tőlük megérzéseidben hasznos tanácsokat kaphatsz. ‘Új Élet teremtő’ programozott meditációt ajánlom – blokkoldó energiákkal! – ha elakadtál életedben. A lehetőség egyéni foglalkozás keretében elérhető, egyeztetett időben.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu