ARRA SZÜLETTÉL, HOGY ÜNNEPELD AZ ÉLETET!

ADD MEG MAGADNAK AZ ESÉLYT, HOGY JÓLLÉTBEN ÉLJ!

“A bölcsesség egyik fontos eleme, hogy a múltbeli ismeretek alapján és a különböző nézőpontok figyelembevételével, olyan ötletekkel állunk elő, amelyeknek hosszabb távon kedvező hatásuk lehet.” – André Aleman


Gondolataiddal teremtesz!

Amikor működésbe hozol magadban egy gondolatrezgést ráirányuló figyelmeddel, az növekedni kezd. Minél többet gondolsz rá, annál inkább működésbe lép a rezgése. Ne feledd, akár kívánatos, akár nemkívánatos dolgokról gondolkozol, ugyanúgy “kérést közvetítesz”, hogy gondolataid tárgyához hasonló dolgokat vonz.

“Bízom a megérzéseimben, a szívemre hallgatok. Mindenkor felelősséget vállalok a saját életemért. Pozitív dolgokat teremtek, a jóra hangolódom. Szeretem magam. Boldog vagyok!” – Csodás mantra, nemcsak a mai napra.

 

Mindig a pozitívra koncentrálj!
Vannak a világban rossz dolgok is.  Engedd el a félelemeidet, ne tárold a negatív energiát. Töröld a múlt keserűségeit.  Szétesetten nehéz hitelesen teremteni. Ha úgy érzed, hogy darabokra hullottál egy tisztító energetikai rezgésszintemeléssel várlak, hogy mosolyogja indulhass tovább! Keresd meg magadban mindig a legjobb érzést okozó gondolatot – kapcsolódj belső énedhez. Figyelmedet szenteld mindenkor a pozitív lehetőségekre. Ezzel a programmal pozitív embereket,  helyzeteket és lehetőségeket fogsz bevonzani az életedbe.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- auraolvasás
Energetikai tisztítások: blokkoldás, oldás.
Boldogságterápiák.