VARÁZSLATOS ENERGIÁK ÉRKEZNEK A KÉKHOLDDAL!

Telehold a Mérlegben – Százszoros energiák segítenek!

„Elvárni senkitől nem lehet semmit. El kell fogadnunk az embereket olyannak, amilyenek. Egy ember van a világon, akitől elvárhatunk dolgokat, s akit akár meg is változtathatunk: mi magunk. S hogy kialakítsuk magunkat, az épp elég feladat egész életünkre. Ha ezt megtesszük, hatunk másokra is. Ha mindig a legtöbbet adod másoknak, előbb-utóbb elkezded ezt vissza is kapni.” – Sarah Garden

A mostani telehold tudatosságra emel.
Problémamegoldó képességünk teljében leszünk. Ebben a hónapban ez a második teleholdunk – ezért ezt a jelenséget az ezotériában ‘kékholdnak’ nevezzük. A telehold a tudattalanban elnyomott lezáratlan dolgainkat emeli fel a tudati szintre, ráhangol, és szembesít – segít feldolgozni a történteket. Felnyitja a szemed – látóvá tehet. Az elengedéshez mutat utat Neked. Ugyanakkor mély meditációs időtérben mindenféle spirituális tevékenységre hajlamosít bennünket. Kristályköveinket is feltölthetjük. Pozitív változásokat érhetünk el, ha a hold energiájával feltöltődünk – a holdséta is magas rezgésekkel tölthet.

Elengedő szertatások idejében leszel!
Az Időkapuban Sitaél Őrangyal áll a Szeráfok karából, Metatron Arkangyal csapatból. Sitaél a sorscsapás, és a balsors ellen ad védelmet. Hívd meg Mihály Arkangyalt és Zadkiel Arkangyalt a szertartáshoz, Mihály arkangyal megszenteli a teret és megáldja majd a szertartásodat, Zadkiel Arkangyal pedig segít  az oldásban Neked. Majd ha ezt megtetted, inkorponáld őrangyalod erejét, hogy hitedet és akaratodat erősítse. Utána pedig: Írd fel egy tiszta lapra gondjaidat és  égesd el, majd a hamut szórd ki a szélbe, hogy a mérleg levegős jegye repítse el! Ha ez sem segítene – elengedő oldásokkal, blokkoldó tisztító  energiákkal várlak téged, ha felkeresel!

Az égiek most is segítenek!
A Mérlegnek nagy a taktikai, diplomáciai érzéke – az életre való okossága. Főként akkor nyilvánul meg erős hatásban ez, amikor kritikus helyzetek adódnak – kellemetlen emberek rombolnak – levegős rezgése könnyedséggel átsegít a nyomorúságos helyzeteken. A Mérlegen kívül még számos bolygó hatással lesz a mostani állásban. A Nap és a Merkúr a problémamegoldásba segít – erőt adva, hogy  konstruktív nyugalommal beszéld meg társaiddal a kialakult helyzetet. A Mars és a Szaturnusz pedig abban, hogy az előttünk álló feladatok megoldásában felelősséggel vegyünk részt, a harmónia terében. Fontos, hogy ne akarj megfelelni senkinek – a saját életedet éld meg. A neptunuszi energiák felkarolnak – mélyebb lelkiséggel spirituális énünkhöz szólnak. Álomüzenetet hoznak, célunk eléréséhez utat mutatnak. Kudarc nincs, csak késleltetett lehetőség – minden tévedésünk egy tanítás lehet,  hasznunkra válva építhet. És ezáltal,  néha tévedéseink a legnagyobb tanítómesterünkké vállhatnak. Félelmeidet, ha elengeded máris bátrabb leszel. Senki sem téríthet el kitűzött céljaidról, terveidtől – erősebb és felszabadultabb leszel! Változunk, fejlődünk, ha befogadjuk az energiákat – egyre közelebb kerülünk belső vezetőnkhöz. A továbblépés lehetősége bennünk él. Könnyedebben engedhetünk el elégett helyzeteket, megromlott kapcsolatokat, sehová se vezető utakat… De váratlan események részesei is lehetünk ezekben a napokban.

Az Univerzum gondoskodó ereje legyen velünk!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós – spiritiszta,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – oldás, blokkoldás.
Energetikai tisztítások.