Gondviselés

„Nincs olyan jóság és szeretet, nincs olyan emberi vagy isteni hatalom, amely kívülről bele tudna nyúlni a sorsunkba, és helyettünk megvívná a legdöntőbb harcunkat.” – Müller Péter

Sokan az első nehézségnél feladják, lemondanak az álmaikról, és csalódottan élik az életüket. Pedig az élet szép, mindenki számára tartogat kincseket, csak meg kell ezeket találni. Lehet úgy élni, hogy az ember a sorsán kesereg, és lehet úgy is, hogy mindig a jót, a pozitívumot keressük. Mindig tudatosan gondolkozz, hogy tudatosabban élhess!Tudod, akkor ha  azt mondod, remélem, hogy ez vagy az megoldódik az azt jelenti, hogy nem vagy biztos önmagadban, félelem van benned, és ezzel máris negatívba burkolózol. Inkább ilyenkor mond azt, hogy tudom, hogy végig tudom csinálni, tudom hogy meg tudom oldani. Ha azt mondod pld. hogy szükséged van valamire, akkor tulajdonképpen arra utalsz vele, hogy hiány van az életedbe. Tehát a legjobb megoldás mindig az, ha azt mondod megérdemled azt a dolgot amire vágysz…pld. megérdemlem a jóllétet. Amikor azt mondod, hogy nem tudod. Akkor az Univerzumnak ezzel azt üzened, hogy nincs erőd a saját életed irányítására. A tudom, hogy képes vagyok helyretenni a dolgokat, megoldani a feladataimat, mert én irányítok azzal máris minden a helyére kerülhet! Éld át ezeket a gondolatokat és szavakat a siker pozitív érzésével.

Sorskör mandala

Keresd mindenben a pozitívat:
Akik téged nem szeretnek erősebbé tesznek; akik pedig szeretnek azoktól  nemesedik a szíved. Akik elhagynak megmutatják neked, hogy semmi sem tart örökké, megtanulod az elválás fájdalmát feladatként elviselni. Akik veled vannak azok adják az igaz barátság és a lelki társ  jelentőségét számodra. Az új emberek befogadásával változik és teljesedik ki a világod. Velük elindulhat az új sorskör. Ha kérsz a mennytől Isten mindig egy angyalt küld feléd – ez az angyal egy ember személyében lép az életedbe – ő a te földi angyalod, aki segít másként látni, másként érezni, mint ahogyan eddig tetted, hogy változhass, hogy változtathass az életeden az új, a jobb, a minőségibb felé. Ne csak adj, mert a kiegyenlítődés működése az adás kapás alapja. Vigyázz az egyensúlyra. Légy befogadó arra, amit kapsz a Gondviseléstől. Nyisd meg a szíved – így utat engedsz a szeretetnek, és a jóllétnek. Kívánom, hogy legyen erőd önmagadért kiállva a sorsodért felelősséget vállalni! Köszönet  és hála minden áldásért!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek személyes, egyéni konzultációban: Hogy életedet megértsd és pozitívan tud azt megélni! Sorselemezés- tarot- számmisztika.
Elengedő oldások, blokkoldások, csakra-aura harmonizálás.