SORSFORDÍTÓ ENERGIÁKBAN – ÁPRILIS

ÖNTUDATOS, LENDÜLETES SZELLEMI ERŐK SEGÍTENEK AZ ÉG ALATT!

„Az Örökkévaló teljes egészedben elfogad, és békét ad neked. Ám csak azzal képes egyesülni, ami már békében van benned, és hozzá hasonlóan halhatatlan.” – A Csodák Tanítása

Magabiztos hittel.
A tudatos élet irányítás a saját kezedben van – életed varázslója lehetsz, ha felülírod a régi hitrendszered. Gondolkozz újszerűen – magabiztosabb hittel. Bizony a pozitív változások is felkavarók lehetnek. Egyeseknél  a karrier indul el, másoknál gyermekáldás köszönt be, vagy új, hosszútávú kapcsolat bontakozhat ki.
Egy emelkedettebb életvitelre léphetsz, ha az idejétmúlt méltatlan gyenge minőségből kilépsz. Az önmagadra találás idejében leszel. Ünnepeled az Életet! A  tarot  Nagy Arkánumának negyedik lapja A Császár is azt mutatja, hogy  a helyzeted ura lehetsz. A számmisztika négyese a stabilitás száma – a rendrakás időszaka, az aktivitás ideje. A családi, kapcsolati konfliktus helyzetek tisztázásról  és helyrehozásáról,  kijavításáról is fog szólni ez a tavasz hónapunk.

 


Mozgalmas és izgalmas hónap elé nézünk.

A hónap első napjaiban a Jupiter-Hold fontos üzeneteket hozhat. Ha rendszeresen meditálsz, elmélyült állapotban sokat megláthatsz.
Az április első hetében Merkúr-Mars-Szaturnusz kvadrátban leszünk – balesetveszélyes időszak jön és vitatkozó energiák hatnak – spirituális erődet használd – bölcsen és okosan, kreatívan old meg a dolgokat. Hozd békét minden konfliktushelyzetbe. Figyeljünk oda magunkra,  ne romboljuk másokat!
Április 15. Újhold a Kosban. Fokozott vitalitásban érvényesül.
Április 16-tól Merkúr retrográdba időszaka (ez most  24 napig tart majd) kezdődik el. Egy kis időt kapunk  most a sorstól dolgaink átgondolására is!
Április 18. lesz az év legjobb napja a Nap-Hold állást tekintve: Régóta dédelgetett terved, vállalkozásod most elkezdheted.
Április 20-tól a Nap a Bikába lép. Kitűnő ötleteket adó időszaki következik. A gyakorlatias Bika ebben majd segít.
Április 22-től a Plútó retrográdba vált, hogy megkezdje szeptember 30-ig tartó tolatását. Életdolgainkban gyökeres változásokat hozhat. Rombolás és építés időszaka következik.
Április 24-től a Vénusz jegyet vált és belép az Ikrekbe. az események felpörögnek – társasági kapcsolatok, üzleti élet.
Április 30-án köszönt be ránk a Telehold a Skorpió jegyében.  A különleges intuícióval megáldott Skorpió a Jupiterrel karöltve most erős hatalmi játszmákat generálhat –  féltékenység, túlfeszített érzelmek…ne hagy magad sodortatni az eseményekkel.

Friss energiákkal teremtsd a sorsodat!
Ebben a hónapban már igazi tavaszi rezgésekben leszünk, virágba borul a természet, a friss, lendületes szélben. Könnyedén tudunk előrejutni életdolgainkban. Egyre érettebbek és igazabb lehetünk. A tavaszi nagytakarítás nemcsak arról szól, hogy kiválogatjuk a dolgokat, majd megszabadulunk tőlük, hanem arról is, hogy ráébredj, ki is vagy és mások milyennek látnak. Esélyed van újraértelmezni önmagadat, hogy megváltoztasd az elvárásaidat és hogy emlékezz rá, sosincs túl késő visszatérni oda, aki voltál, vagy megcélozni azt, aki lenni szeretnél. Áramolj az energiákkal – fogadd el a múltat és légy hálás a jelenért, és lépj tovább a szerencsés jövőd felé. A teremtés lehetősége eredendően benned él.

Szíved bölcsessége vezessen minden utadon a szelek hónapjában!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász- angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Opciók, Válaszutak.
Csakra-aura tisztítás.