SORSUTAZÁSBAN – SORSELEMZÉS

KÜLDETÉSED EBBEN AZ ÉLETEDBEN A SORSELEMZÉS FELFEDI ELŐTTED.

„Ha azt várod, hogy mások tiszteljenek, szeressenek, törődjenek veled, előbb neked kell magadat tisztelned és szeretned. Aki nem szereti önmagát, azt mások, sem tudják szeretni.” – Elif Safak

Minden ember céllal érkezik hozzád. Senki sem lép véletlenül az életedbe. Életed minden szereplője veled utazik az összes inkarnációdban. Van aki utat mutat Neked és van aki megerősít abban, hogy jó úton haladsz. Az ‘ébresztő emberek’ sokat segítenek, helyzeteket világítanak meg – hogy jobb útra tereljenek.


AHOL MOST TARTASZ AZT HOZTA A SORSOD, TE MAGAD. Visszanézve láthatod hogyan, s miként kerültél oda, ahol most vagy. Minden megtapasztalás téged szolgált.

A sorsutazás nagy tanító – mert minden megtapasztalt helyzet tanítást kínál. De minden tanítás áldást is hordoz. Néha egy-egy kellemetlennek hit dologból lesz egy jobb lehetőség. Nézd csak pozitívan az életedet. Örülj a kihívásoknak, mert azok a feladatok amiben bizonyíthatsz, és fejlődhetsz. Mindenkinek van egy sorsküldetése, ez a spirituális feladata. A küldetésed igazi nagy lehetőséget tartogat számodra. Ebben az inkarnációdban el szeretnél érni valami olyan dolgot, ami feljebb visz, a fény felé. A helyzetek elhozzák számodra a fejlődési szakaszokat, hogy elérd azt a kapcsolódást és barátságokat, szerelmeket amit az élet tartogat neked. Mindeközben egyre csak nemesedik a szíved, a lelked, a lélekbölcsesség és a lélektudatosság erősödik benned általuk. Kerüld el a szennyező kapcsolatokat, húzódj ki a méltatlan szerepekből. Keresd mindenben az igazit, a igazat. Légy bátor és céltudatos teremtője életednek!
Egy sorselemzés során kiderülhet ki az aki most vagy, és ki az aki lenni szeretnél.

Asajah
spirituális tanácsadó lélelátó médium,spiritiszta
tarot mester-jós
energiagyógyász – angyalterapeuta

Bejelentkezés sorselemzésre: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-tőle este 20-ig.
Skype: asajah1
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – spirituális életfeladat, küldetés, karma, oldás.
Útmutatás-tarot életvezetési tanácsadás