A te életed a te feladatod!

Mindannyian különböző életfeladatokkal születtünk. Küldetésünk van a Földön, melynek betöltésében meghatározó szerepünk van.

„Csak folyamatos belső fejlődés által találhatunk mindig újdonságot és érdekességet az életben. Önmagunkká kell válnunk, igazából ez a feladatunk. Ám a valódi énünk az, ami belül van.” – Sri Aurobindo


Amikor elakad valaki a sorsuton, vagy döntéshelyzetben van – tanácsadóhoz fordul. Ezt tanulni nem lehet, erre születni kell. Megtiszteltetés és szent feladat – küldetés, amely egyben spirituális életfeladat. A tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el.  És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében.
A tanácsadó egy „ébresztő ember”, aki rávilágít arra, hogy merre lehet az utad. Megmutatja az opciókkal azt, hogy mi lenne, ha ezt vagy azt tennéd meg… Választanod azonban neked kell. Minden választásod  egy spirituális döntésed lehet. A döntéseddel a sorsodat teremted. Hiszen az életedért te vagy a felsőség, mást nem okolhatsz érte. Életed minden percében teremtesz. Gondolataiddal, szavaiddal és cselekedeteiddel. Tapasztalsz és fejlődsz. A megtapasztalások előrevisznek, a céltudatosság vezérelhet.
A tanácsadó az az ember, aki úgy ad tanácsot, hogy meghagyja a döntést neked. Örömmel veszi, ha helyesen cselekszel. Javasol, de nem kötelez. Nem kér számon semmit, sohasem. Tisztel téged, és jól tudja, hogy az égiek megadták neked a szabad akarat lehetőségét. Energiát ad, hogy toppon légy, tudatot tisztít, hogy bölcsen lépj, szívcsakrát harmonizál, hogy lélekből élj. A te utad a te sorsutad. Senki más nem mehet rajta végig csakis te!  Nem veheti el tőled senki sem a megtapasztalásaidban rejtett spirituális fejlődésed lehetőségét –  mert minden döntésednél  egy önbeavatásban vagy. Így hát Isten nevében kezdj el minden új sorskört – hogy az Univerzum gondoskodó ereje támogatód legyen.

Áldás kísérjen minden utadon!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.
Energetikai tisztítások.