Varázsolj a szíveddel!

A hét energetikája – Lassú, de erőteljes változásban leszünk.

Amire gondolsz az növekszik benned, gondolataiddal teremtesz. Figyelj oda ki varázsol benned. Teremtő mágusa lehetsz életednek. Ami vagy azt vonzod magadhoz. Megérzed ki az aki hozzád való. Figyeld meg milyen energiák veszik körül, azt aki feléd közelit, elárulják a színei a szándékait. (Szerdán a Hold a Skorpióban lesz jelen.)

Mennyire mered, és akarod annyira lehet megváltoztatni mindazt, ami most van, a jelenedben.  Engedd el a régi, megszokott már nem működő dolgaidat. Ha félsz, ott ragaszd, ahol nem kellene lenned már. Félelemből sose hozz döntéseket. Hallgass a belső hangodra, és figyelj nagyon, halld meg az üzenetét.  Légy bátor, merj, akarj és teremts. Teljes egészében légy jelen az életedben. (Csütörtöktől a  Merkúr retrográdba fordul.)

Az őszinte, igaz hit a legnagyobb hatalmad. A tiszta szív lát csak el messzire. Egy igen erőteljes Szaturnusz Mars-Plútó -Nyilas együttállásba érkezünk meg a pénteki napon. A marsi akarat, a szaturnuszi feladat, a plútói rendező energia, a nyilas a tüzes szikra most nagyot alakíthat. Manifesztációs lehetőség. Rombolás-építés. Az elavult menjen, az új biztos alapokra  épüljön.
Szombatra már minden a helyére kerülhet – a vénuszi energiákkal a szaturnuszi időben. A vasárnapi energiák nagy erőt adó lehetősége a Hold és a Plútó együttállása lelkileg-érzelmileg felemelő erőt adó rezgésében. Építs egészséges határokat – isten is világokká korlátozta magát.

Tiszta lélekkel, szeretettel minden sikerülhet – szentelj több időt szeretteid felé!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorsfordulatok.
Energetikai tisztítások.