Átalakító, megújító energiákban

Párkapcsolatok a Vénusz-Plútó rezgésekben

“Ne vonulj el, ne büntess csenddel, érzelmi kivonódással. A hosszú távú szerelem, a boldog kapcsolatok titka nem a konfliktusmentes élet. Mert az elfojtott feszültség ott bujkál majd alattomosan minden jóreggeltben és jóéjszakátban, minden mozdulatban, és minden látszólag ártalmatlan megnyilvánulásban. A párkapcsolat legnagyobb ellenlábasa a csend, a megfagyott, üres kommunikáció.”- Király Eszter

Kommunikálj a társaddal, és ne csak feltételezd, hogy mit érez, mit szeretne a másik. A mély lelki beszélgetések nagy ideje van: mondd el azt, ami nyomja a szívedet. Beszéld meg a társaddal a félelmeidet, a vágyaidat. A kritizálás és az elvárás csak ront a helyzeten –  összehangolódás helyett szétrezgést eredményez.
Mi az ami hiányzik, és mi az ami már nem ideális, amit már nem lehet tolerálni.  Hol romlott el  szövetség, mennyire vagytok fontosak egymásnak, él-e még a szerelem köztetek egyáltalán, vagy csak a megszokás tart össze benneteket.
Felismerni most lehet a családból hozott rontó mintákat. Itt az ideje a régi elavult módszerekkel már nem fenntartható, szeretetlenségben, alacsony szinten rezgő érdekkapcsolatokat elengedni. Az, hogy legyen valakid még ha rossz is, innen már  felejthető!
Vizsgálandó, hogy jó helyen vagy-e a párkapcsolatodban, mennyire tudjátok megélni a férfi-női szerepeket, érzelmi biztonságot ad-e a kapcsolatod. A spirituális lét alapja a jól működő párkapcsolat:
A szeretet terében működtesd a házasságodat, a kapcsolatodat, a partnered legyen a valódi társad, a tisztelettel, megbecsüléssel légy iránta. Ahol meg van az érzelmi harmónia, ott felsőbb lélekszintre helyezni, megerősíteni érdemes a meglevő kapcsolódásokat.
Szerelmi jóslással, kapcsolati rontáslevétellel, párkapcsolat-tisztítással, szerelmet megerősítő angyali áldással, párkapcsolat elemzéssel, személyre szóló kapcsolati tanácsadással is kereshettek – és megnézhetjük azt is, hogy vajon miért nem találsz párra.
Jelentkezz be kapcsolati tanácsadásra – kamerás messengeren is vállalok foglalkozást. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu