AUGUSZTUSI ENERGIÁK – tisztító rezgések fényében!

Az augusztusi hónapunk a 8-as rezgése alatt áll – 8-as számnak különösen nagy szerencsét tulajdonítanak a taoista numerológiában gazdagságot és termékenységet hoz.
A Bőség hava elhozza számunkra csodás gyógyító spirituális energiáját – érzelmi tisztulásunk felszabadító erejével.

TISZTÁNLÁTÁSUNK EGYRE MÉLYEBB, ÉS ERŐSEBB – LÉLEKKOMMUNIKÁCIÓNK KREATÍVABBAN REZEG.
Arra ösztönözve bennünket, hogy tudatosan, szeretetben legyünk jelen a Mostban. Ha ráhangolódsz az energiákra, egy pozitív örömteli létet élhetsz meg, ha ellenállsz – a régi energiákban maradva! – egy áldozatszerepben találod magad, súlyos félelem energiákkal töltve. Mindenképp helyesen teszed, ha testileg-lelkileg méregteleníted magad.

 


FONTOS DÁTUMOK LEHETNEK:

Augusztus 7.-én már a Telehold energiájában a Vízöntő jegyében – egy intenzív sejtszintű tisztulás indul meg bennünk – a lerakódott negatív mintáktól.

Augusztus 12-től szeptember 5-ig retrográd Merkúr segít a „jó irány” megtalálásában, az elakadásban mutatva a rossz irányt… Csak az jön létre, ami a miénk!

Augusztus 19-én egy újabb Fénykapu nyílik – blokkoldó rezgések segítenek bennünket a magasabb szintekre. Érdemes aktiválnunk földcsillag csakránkat, és megnyitni a Lélekbölcsesség és Lélektudatosság csakráinkat is, hogy a magasabb Csillagkapu csakránkon keresztül fejlődhessünk.
Spirituális Emberként kérheted az Arkangyaloktól, hogy a negatív minták helyére pozitív mintákat töltsenek: megbocsátás, szabadság, bizalom, béke, szeretet, kiegyensúlyozottság, harmónia, biztonság és a támogatva vagyok – pozitív energiaminőségeket adják meg Neked.

Augusztus 21én az Újhold az Oroszlánban (napfogyatkozással!) hozza el az új lehetőségek tetterős, kreatív energiáját.

Augusztus 25-én a Szaturnusz ismét egyenesbe fordul. Sorsbolygónk, az Idő Ura a határainkat mutatja meg nekünk.

Párkapcsolat mélyítésre, és új kapcsolat bevonzására is alkalmas az időszak – komoly szerelmi szálak szövődhetnek az egyedülállók nagy örömére.
A hónap vége felé már az jupiteri Uránusz – a változás, reformok, kiegyenlítődés helyes – rezgésében találhatjuk magunkat, az önérvényesítés soron következő állomásában.

 

AUGUSZTUS URALKODÓ ANGYALA: MIHÁLY ARKANGYAL Védelmező energiájában vagyunk.
Verchiel angyalt szólíthatod, hogy segítsen Neked a bátorság, a kreativitás, az önbizalom, valamint mások inspirálása és a döntési képesség fejlesztésében is.

 

„A felelősség erőt ad ahhoz, hogy változásokat eszközöljünk az életünkben. Ha tudatosan vállaljuk a felelősséget, már nem pazaroljuk időnket holmi rajtunk kívül álló személy vagy dolog hibáztatására. A felelősség abbéli képességünk, hogy megfeleljünk az adott helyzetnek. Mindig van választási lehetőségünk. Ez nem önmagunk vagy az életünkben adódó helyzetek megtagadását jelenti. Egyszerűen annyit tesz, hogy valaki kész elismerni: tetteivel maga is hozzájárult sorsa alakulásához.” – Louise L. Hay

 

EMELD A REZGÉSED, ÉPÍTSD AZ ÉLETED!
A Spirituális Ember saját maga alakítja a sorsát, felelősséggel megoldja a feladatokat…tudva, hogy soha semmi nem történik véletlenül – mert minden helyzet egy újabb „önbeavatás”. Emeld a rezgésedet, építsd az Életedet. Fontos hogy kezeld a dolgokat pozitívan, kreatív kompromisszumkészséggel – de némi öntörvényűséggel megspékelve – rugalmasan, optimizmussal – az égiek vigyáznak és segítenek.

 

 

CSODÁS HANGOLÓDÁST A MAGAS REZGÉSŰ SPIRITUÁLIS SEGÍTŐ ENERGIÁKRA!

 

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Energetikai blokkoldások – Angyalmeditációk