Csak Egy dolog állandó: a változás!

“Amit ma teszünk, döntés arról, hogy milyen lesz a világ holnap.” – Marié von Ebner-Eschenbach

 

 

Körülöttünk minden mozgásban, pulzáló változásban van – spirituális fejlődésünk része a változás. Amikor a fényenergiák hatására megnyílik a tudatos és tudattalan síkok közötti csatorna eléred a békét és a harmóniát.
A belső békét az univerzális törvények elfogadása adja – felszabadító érzés, ha felismered, hogy a változás a fejlődéses része! – és ezzel a szent béke állapotába hozod maga. Az ezoterikus úton önismereted révén megannyi harcod, belső vívódásod után végre elérkezhetsz a nyugalom rezgésébe – a változás utáni vágy energiájába.

 

A változás maga a forradalom, a megújulás – az átváltozás! A spirituális fejlődésed magában hordozza a változás lehetőségét – az út felfelé visz – fogadd el, hogy érted van, mert Neked segít erőt ad, békét, és magabiztosságot! A benned lakozó kozmikus energia minden akadályon átsegít! És ez így van jól!

 

Spirituális változásban vagyunk.
Az előttünk álló napokban sokféle változás kezdődhet el bennünk, körülöttünk érzelmi és szellemi szinteken is.
A mai nap a szaturnuszi energiákkal telíti a téridőt, elengedésre ösztönözve – készülj a marsikus teleholdra! – szerencsebolygónk a jupiteri Uránusz velünk van – Plútó segíti a tudatos sorsfordító döntések lehetőségét.
A Telehold: augusztus 7-én, 20:10-kor teljesedik be.
Igazi lelki fejlődés nincs a komfortzóna elhagyása nélkül. Légy hát merész, lépd át a határaidat  és lépd át vele a félelmeidet –  indulj el a céljaid felé!

Asajah
spirituális tanácsadó

Elengedő és Teremtő meditációk – Angyal kérések – Oldó energiák – egyéni, személyes konzultációban.