VÍZÖNTŐ TELEHOLD – AUGUSZTUS

TELEHOLD KITELJESEDÉS: AUGUSZTUS 7. Hétfő, 20.10.

A hétfői marsikus Telehold uránuszi energiákban rezeg majd, a hirtelen változások erejével, tetterőre inspirálva. Mivel jupiteri erőtérben leszünk – a csillagok sikert ígérnek – kinek-kinek más és más életterületen hozhat pozitív változást a mostani ciklus.

A Telehold a legtökéletesebb alkalom a mágiára.
Bármilyen mágikus energiát igénylő rituálét időzíthetünk erre a Holdfázisra!

Mennyei segítőinkkel való kapcsolatfelvételnek különleges napja, a Telihold ideje. Most az Időkapuban az Uraságok karának angyala, Szehéjah Őrangyal áll, Heszediél Arkangyal jupiteri kegyelmi energiáival.“Heszediél angyal világítsd meg lelkem, hogy megfejtsem a megpróbáltatások értelmét; és aztán megtisztulva immár a múlt salakjától, hadd szegődjem én is egyik társadul a világ isteni alkotásában.”

 

 

“Ha csak egyetlen dolgot érzel az életedben – azt, hogy az élet nem más, mint a Teremtő ajándéka – akkor isteni és a legbátrabb személy vagy. Csak próbáld ki, próbáld ki, mint egy gondolatot. Abban a pillanatban amikor azt érzed, hogy az életed egy ajándék, az életed kivirágzik.” – Yogi Bhajan

A böjti méregtelenítési tisztulásnak is jó alkalom az elengedő energia.
A sok folyadék, a léböjt kúra, a meditációs relaxáció is mélységében ellazíthat. A gyümölcsök és a zöldségek, könnyű étkek felé hajlunk, ízlésünk finomodik. Tisztítsd magad a tudatalatti mérgektől is – ha segítséget szeretnél kapni, szeretettel várlak egyéni, személyes konzultációban – Elengedő szertartással.

Megtapasztalásaink önbeavatása spirituális fejlődésünk lehetősége, most egy újabb megvilágosodást hozhat.
Sok mindent megérhetünk immár és lehetünk életdolgaink tudói. Erős késztetést érezhetünk spirituális életfeladatunk beteljesítésére. A Plútó ereje segít a nagy átalakulásban. Ösztönös, belülről jövő intuíciónk vezérel – helyet csinálunk az újnak, a lelki rendrakás üzenete az elengedés lehetősége.
Az od- és éterikus szálak levághatók, a kötődések kioldhatók, a kötések levághatók – a megkötések helyett a szabadság iránti vágy hatja át lelkünket! Szabad és átlátható teret teremt tiszta, tudatos szellemiségünk ereje.

Nyitottabbá válunk új kapcsolatok behívására az életünkbe, a már meglévő kapcsolatrendszer fenntartására, és ápolására érzünk egyre nagyobb hitet. Az önbizalom magasztos energiája az, amit ez a telehold hoz nekünk – a magabiztosság lendülete! – szeressük hát ezt az “ajándékot” és élvezzük, hogy erősebbé teszi bennünket ez az energia. Életvezetésünk megváltozhat – értékelni tudjuk a jót, a minőségit, megbocsátó minőségben, erős szeretetrezgésben  – Igazibb Emberré leszünk. Lépésről-lépésre haladunk Szaturnusz energiájában. A Világ Szent hely, a beavatott ember tudja ezt.  Jobbá válni, egy magasabb rezgésszinten rezegni, áldásos lehetőség, saját életed aktív főszereplőjeként.

KÖSZÖNTSÜK A VÍZÖNTŐ TELEHOLDAT, MINT LELKÜNK MEGVÁLTÓ TISZTÍTÓ ENERGIÁJÁT!
ÁLDÁS RÁD!

Asajah
spirituális tanácsadó

Tarot – Energetikai tisztítások – Blokkoldások