Auraszennyeződések – kapcsolódások – szerelmek.

Fizikai emberként energiákból álló lények vagyunk. A különféle fájdalmak és a feldolgozatlan konfliktusok, vagy félelmek mind szennyezik a auránkat. Ezért rendszeresen gondoskodnunk kell arról, hogy tisztítsuk az energiaterünket.

„Erkölcsi kötelessége az embernek, hogy vállalja a tetteit meg a szavait is, sőt, a csendjeit is, hisz a csend eljut az égbe, Isten fülébe…” – Roberto Bolano

 

A csakra-auratisztításnál sokat segít a napfény, az úszás, a tengeri sós vizes fürdő, vagy az energetizált vizes lemosás, a csakrahangolások, az aurameditációk, és a komplex energetikai kezelés is kiváló megoldás lehet. Személyes energiaterünket védelmezhetjük különféle asztrális technikákkal, a ‘hármas védelem’ a legelterjedtebb, de az aranyfény, az angyalvédelem  is nagyon hatásos lehet. A  Tisztító örvény az egyik legelterjettebb gyakorlat ezoterikus körökben.
Íme: A szokásos módon lazulj el, és próbáld magad a legkényelmesebben érezni – Most pedig képzeld el, hogy a fejed felett hat méterrel egy kristálytiszta fehér kis forgószél kerekedik – egy igazi spirituális pici tornádó, az óramutató járásával megegyezően pörög. Képzeld el a tölcsért akkorának, hogy befogja az egész aurateredet. A koronacsakrádon át belépve keresztülmegy minden csakrádon és közben leéget minden energetikai hulladékot, amit összegyűjtöttél napközben. Tudatosítsd magadban, hogy mindent kisöpör ez a tisztító szél – miután végigjárta az összes testedet, a talpcsakrádon kilépve a földbe tér vissza, elvégezte  a dolgát. Ezután könnyűnek és tisztának érzed magad…

Szerelmi kapcsolatok – auraszennyeződések.
A szerelmi kapcsolatok okán nemcsak a lelkek kapcsolódnak össze, hanem az aurák is. Az intim együttlétek alatt összeolvadnak az energiák. Azok, akik egyszerre több emberrel is tartanak fenn szexuális kapcsolatot mindenféle energetikával szennyeződhetnek. Felveszik más emberek aura szennyeződéseit. Az együttlétek alatt annak az embernek az energiáját  is magadba szívod, akivel a társad korábban együtt volt. Így bensőséges viszonyba keveredhetsz olyan energiákkal, amiket talán leginkább el szeretnél kerülni. A negatív gondolatformák, pl. az irigység és a harag mind hozzáragadhat az auránkhoz, és balszerencsét hozhat rád, – többek között baleseteket, betegségeket, heves vitákat, kisebbségi érzést, pech sorozatot okozhatnak.  Ha olyannal vagy, akin rontás van, az rajtad is tapadhat. Gondold csak el, ha  ilyen energiákkal keveredsz valójában ebben merítkezel…

Az aura megtisztítása nélkülözhetetlen a spirituális higiéniához. Nagyon fontos, hogy tisztítsd ki minden nap az aurádat, hiszen a szennyezett aura alacsony energiaszintet eredményez. Ezzel lehet, hogy épen  azok számára leszel kellemetlen,  akikkel pont kapcsolatba szeretnél lépni.  Az alacsony rezgésszinten hasonló energetikával rendelkezőket tudsz szinte csak bevonzani, és ezzel egyre lejjebb épülhet az energetikai rendszered  is.
Szeretettel várlak egy  csakra-aura tisztító, és harmonizálásra – ha  úgy érezd, hogy az ajánlott eljárásokkal nem sok sikert értél el – hogy segítségedre legyek, keress meg bizalommal.
A te választásod hogyan élsz. Ha magasabb rezgésszinten szeretnél élni válassz olyan társakat és elfoglaltságokat, akikkel, és amivel emelheted a rezgésszinted.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász -angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot  – Útmutató –  Tanácsadás
Energetikai tisztítások.