Ha a sorsutadon jársz mindenre megtalálod a megoldást…

„Az Univerzum nem adhatja meg azt amire vágysz, ameddig a rezgéseidet elő nem készítetted a fogadására. Ha a vágyad gondolata bármilyen okból is feszültséget kelt benned, akkor tudd, hogy épp blokkolod az utat. Ha jól érzed magad miközben a vágyadra gondolsz, akkor szabad utat hagysz a megvalósulásnak.” – Abraham-Hicks

A félelemenergia blokkot képez – a teljesedést késlelteti.
Légy nyitott és befogadó – minden új teremtésed előtt keresd meg a szeretetpontodat a szívcsakrád közepén találod azt a csodálatos energiamezőt, ami bearanyozza isteni létezésed. Ha feldúlt, vagy ideges vagy előbb csendesedj le, és találd meg a lelki békéd. Adj hitelt magadnak – megérdemled a pozitív változásokat.
Ha a sorsutadon jársz megtalálod a segítőket, a lehetőségeket, és azokat a helyzeteket, amik a fejlődésedet szolgálják. Ha elindultál a spirituális úton mindig és folyamatosan úton kell lenned. Boldog lehetsz a belsődben és boldog a kapcsolataidban. Figyeljünk oda lélekszintű kapcsolódási pontjainkra, – amelyekben nincs szeretet, érzelem azokat el kell engednünk. Az én szeretet az alap – együtt rezegve az Univerzummal, harmóniában a világgal.
Nyitottan és őszintén álljunk hozzá a holnapi naphoz – egy igen jelentős spirituális feladatot kapunk…

A hit fénye világítsa be utadat! ÁLDÁS RÁD!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Személyes Évek – Sorsfordulatok.
Blokkoldások – tudattisztítás – tisztító meditációk – oldó energiák.