Az aktív gyors-világi bolygó a Nap, a  Merkúr és a Vénusz most nagy erőt adnak!

„Volt egyszer egy világ, a világban egy bolygó,a bolygón egy földrész, a földrészen egy ország, az országban egy város, a városban egy lakás, a lakásban egy szoba, a szobában egy ember,s az emberben egy világ.” – Seth F. Henriett

 

A Mars csillagjegye a Kos, melyhez a Torony párosul. Az asztrológiai Torony arra bátorít, hogy vessünk véget annak, ami eddig nem hozott eredményt, vágjunk bele új dolgokba, induljunk el a saját utunkon, és mások által támasztott korlátainkat romboljuk le. Merjünk rombolni ahhoz, hogy újat alkothassunk.

A Merkúr az Ikrek és a Szűz csillagjegye, melyhez a Mágus kártya társul. Az asztrológiai Mágus arra figyelmeztet, hogy kerüljük a becstelenséget, csalást, és azokat az embereket, akik életében mindez megtalálható. Legyen elég bölcsességünk ahhoz, hogy előrenézve tervezzünk, ne vesszünk el a pillanatokban, a részletekben.

A Jupiter a Nyilas csillagjegyhez van rendelve, melyhez a Szerencsekerék lapja társul. Az asztrológiai Szerencsekerék arra bátorít, hogy az élet kínálta váratlan lehetőségeket azonnal ragadjuk meg, haladjunk bátran előre

A Szaturnusz a Bak csillagjegy társa, melyhez a tarot a Világ kártyáját rendelte hozzá. Az asztrológiai Világ kártyája üzeni, hogy álljunk két lábbal a földön, fogadjuk el mi az ami lehetséges, és mi az ami nem, Kemény munkával sokra vihetjük, de a sült galamb nem repül a szánkba.

A Plútó a Skorpió csillagjegyhez rendet, tarot lapja a Végítélet. Az asztrológiai Végítélet arra bátorít, hogy ideje elengedi a múltat, a kicsinyes nehezteléseket, haragot, Tekintsünk a jövő felé, és addig tegyük meg az első lépéseket, míg erre van lehetőségünk, míg szabadnak érezhetjük magunkat.

Neptunusz csillagjegye a Halak, tarot kártya párja az Akasztott Ember. Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket.

Uránusz bolygó a Vízöntő asztrológiai jegye, melynek tarot párja a Bolond kártyája. Az asztrológiai Bolond arra bátorít, hogy merjünk elindulni, felfedezni új utakat, merjünk kockáztatni a sikerért. Itt az ideje a saját utunkat járni, és nem mások elvárásai szerint cselekedni.

Ez időben: A Mars aktívban – nagy tetterőt kölcsönözhet és önbizalmad ad. Tetterőd és akaraterőd teljességben összpontosíts a feladataidra és sikereket érhetsz el.

A Merkúr a logika, a kommunikációja és az értelem bolygója is aktív. Jobban megy a kommunikáció, a beszéd, a kapcsolatfelvétel, jó idő szerződéskötésekre, és hivatalos ügyek intézésére is.

A Jupiter is aktívban – bölcs hiteddel nagyot haladhatsz. Jogi ügyeidet intézheted. Szerencsés ügyleteid lehetnek – a jóllétben és a sikerben segíthet.

A Szaturnusz retrográdban egészen szeptember 18-ig.
Sorsbolygónk tanít – a felelősség erejével szólít: Karmarendezésre, jóvátételre kitűnő időszakban vagy  – ki ne hagyd!

A Plútó retrográdban egészen október 3-ig.
Szélsőséges, indulatos időszak – sorsfordítós-átalakítós. Gonosz erők közeledhetnek – intrikus, rosszindulatúságot jöhet. Védd magad!

A Neptunusz retrográd egészen november végéig. Felnagyíthatja gondjaidat, olyan érzetet kelt, mintha valamiféle botrány közeledne feléd…ez természetesen csak egy érzet. Gondolkozz pozitívan – ne dőlj be neki, ne élj félelemben. Ösztönös megérzéseidet gyengíti csak. Légy résen, vigyázz a csalókkal!

Az Uránusz retrográdban egészen 2020. január 11-ig. Generálhat váratlan változásokat, idegességet, hirtelen eseményeket.

Mostanság pedig… a Nap-Vénusz együttállás egészen szeptember 2-ig. csodás energiákat áraszt.  A szerelem, a szépség és a harmónia bolygója segít a párra találásban, kapcsolatbevonzásra is jó energiák – szerelmetes időszak. A már meglévő kapcsolataidban őrizd a harmóniát!

A retrográd időszakok visszahozhatják életünk régi szereplőit – néha talán azért, hogy könnyebben elbocsáthassuk őket.
2019. augusztus 30-án,  12 óra 37 perckor a Szűz Újholdat üdvözölhetjük. A mostani Újhold majd abban segít, hogy pontos céljaidat meghatározd, erőt ad, hogy vágyaidat manifesztálhasd, s elérd.
De addig is, légy bölcs és optimista, ügyelj a jó hangulatodra!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Bejelentkezés, kapcsolat: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén előre egyeztetéssel!
Ezoterikus szakterületeim, amiben még kereshetsz:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php