Az egészséges, boldog lét és tudatállapotért – energetikai feltöltések,tisztítások

Az Egyetemes Energiamezőből a csakra, mint energiaörvény energiát szív magába. A normális csakra körülbelül 15 cm átmérőjű és 2,5 cm távolságban helyezkedik el a testtől. Az oldások, tisztítások három szinten hatnak: éteri, mentális és spirituális. A csakrák karmikus blokkjainak kitisztításával és felhozatalával gyorsabban fejlődünk, gyógyulunk. Fizikai emberként energiákból álló lények vagyunk. A különféle fájdalmak és a feldolgozatlan konfliktusok, vagy félelmek mind szennyezik a auránkat. Ezért rendszeresen gondoskodnunk kell arról, hogy tisztítsuk az energiaterünket.
https://asajah.hu/gondolatok/auraszennyezodesek-kapcsolodasok-szerelmek.php


ELSŐ CSAKRA  (GYÖKÉRCSAKRA, ANYAGI LÉT, ÖNFENNTARTÁS )
A gyökércsakra a földdel van kapcsolatban és a gerincoszlop tövénél található. Az önfenntartást és a stabilitást képviseli, a fizikai léthez való kötődést, a testi egészséget, a túlélést, a bőséget. A gyökércsakra az emésztőrendszer- a belek és a vese-működését irányítja.
Ha ez a csakra eltömődik, bizalmatlanságot, önbizalomhiányt, szorongást tapasztalsz és problémáid adódhatnak a fogakkal, a gerinccel, az ízületekkel és a csontokkal, aranyér, bélgyulladás, hasmenés, székrekedés, hideg végtagok.

MÁSODIK CSAKRA (SZEXCSAKRA, KÖLDÖKCSAKRA/ÖNBECSÜLÉS)
Ez a csakra a nemi szervek működését és a nemi energiát szabályozza. A has, a nemi szervek és a hát alsó részében helyezkedik el. Az önbecsülést képviseli, a képlékenység, az alkalmazkodás képességét adja, az öröm, az élvezetek helye és lehetővé teszi a másokkal való érzelmi kapcsolatteremtést.
Amikor az energia itt megreked, ideges vagy, epehólyag fertőzés, gombás fertőzések, bélgörcsök, felfúvodás, májproblémák lépnek fel, migrén, deréktáji fájdalom, szexuális zavarok, depresszió, alacsony energiaszint, apátia, letargia, koros elhízás, és az idegrendszerrel kapcsolatos problémák fordulhatnak elő.

HARMADIK CSAKRA (NAPFONATCSAKRA/ÖNMEGHATÁROZÁS)
Ez a csakra a személyiség, az ego székhelye és a solar plexusban helyezkedik el. Fő szerepe az önmeghatározási képesség. Ez az erőd, a célod az életerőd és az önbecsülésed központja. Itt emészted meg az ételt.
Ha nem elég nyitott, akkor szomorúságot, egoizmust, visszafojtott érzelmeket, izomfeszültséget, rossz anyagcserét és gyomorproblémákat tapasztalhatsz.

NEGYEDIK CSAKRA (SZÍVCSAKRA/ÖNELFOGADÁS)
Ez a csakra a szív területén helyezkedik el, azzal az artériával szemben, amely a szívbe továbbítja a vért. Fő szerepe az önelfogadás. Itt találod meg a békédet, az egyensúlyt, az együttérzést. Ez az a hely, ahonnan mélyen tudsz szeretni és megelégedést hozó kapcsolatokat tudsz teremteni.
Ha ez a csakra eltömődik, problémáid lehetnek a tüdőddel, a légzéseddel, a bőröddel, az immunrendszerrel és a vérkeringéssel kapcsolatos betegségek, az antitestképzés, a fehérvérsejtek képzése, és végül maga a szív, mint szerv. nehezedre eshet elfogadni a szeretetet- negatív gondolkodást, bezárult szívet eredményezhet.

ÖTÖDIK CSAKRA (TOROKCSAKRA/ÖNKIFEJEZÉS)
Ez a csakra a nyak tövében helyezkedik el, a gége mögött. A lokális kifejezés és a személy integritásának központja. Fő funkciója az önkifejezés, a kreativitás és a kommunikációs képesség.
Ha elzáródik, kommunikációs nehézségeid támadhatnak, gyakran feldúltnak érzed magad, visszautasítod a felelősséget, súlyproblémáid lehetnek, gyakori megfázások és fertőzések fordulhatnak elő.

HATODIK CSAKRA (HARMADIK SZEM/ÖNKÉP)
Ez a csakra a két szemed között, a szemöldöknél helyezkedik el, az agyalapi mirigy közelében. Az önképet mutatja, és ha nyitott, akkor képes vagy a tudatalatti és a tudatos elme tartalmát elegyíteni. Ez az intuíciód és a képzeleted központja. Ezen a csakrán keresztül képes vagy a földi célok mögé látni.
Ha elzáródik, akkor szem-, látási és koncentrációs problémáid lehetnek, kritikus és ítélkező leszel.

HETEDIK CSAKRA (A FEJ KORONÁJA/ÖNISMERET )
Ez a csakra a fejtetőnél található, közel az agykéreghez. Itt van a tudatosságod központja, ez a fő kapocs a láthatatlan és a látható világ között. Fő szerepe az önismeret, itt tapasztalod meg a bölcsességet, a megértést és a spirituális kötődést.
Ha ez a csakra zárt, önbizalomhiányban szenvedsz, problémáid adódnak a mellékvesével, a pajzsmiriggyel és a mellékpajzsmiriggyel.

– aki bizonytalansággal, kiszolgáltatottság-érzéssel válaszol egy stresszhelyzetre, annak a koronacsakra blokkolt,
– akinek ilyenkor a feje fáj, képtelen gondolkodni, annak a harmadik szem csakráját kellene feltöltenie.
– az elszoruló torok az ötös csakra,
– a szívdobogás, a szívcsakra blokkjára utalhat.
– a gyomortáji idegesség, az evéskényszer vagy éppen az evésképtelenség a napfonatcsakra alulmüködését jelezheti,
– a sírógörcs pedig a szex vagy szakrális csakra problémáira utal
– aki stresszes pillanatokban úgy érzi, kicsúszott a lába alól a talaj, vagy éppen hasmenése lesz, annak a gyökércsakrájára kellene koncentrálnia.

Ha úgy érzed, hogy felborult a csakraháztartásod, keress meg, szeretettel várlak – akár terápiás formában is – energetikai szint emeléssel. A harmonikusan működő csakrák kiegyensúlyozott, boldog, pozitív életérzést hoznak – a ‘flow’ állapot elérését optimizálják benned s ezzel együtt vége a depressziónak is egyben. Az egészséges, boldogságos létállapotában teremtő erőd is megnő.

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós , spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Csakra-aura harmonizálás
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Bejelentkezés, időpontkérés terápiás kezelésekre: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előreegyeztetéssel!
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php