Újholdas hetünk lesz!

H E T I   T A R O T !
Augusztus 26-tól szeptember 1-ig.

Nagy energiákban vagyunk – lelki tisztasággal, jó szándékkal nagyot haladhatunk!

A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A Remete IX.
Van aki begubózik, van aki nyit mások felé. A Bak-Szaturnusz bölcs gondolatokkal telit.Most ne hozzatok fontos döntéseket. Harmonizáld a pénzügyeidet, és a kapcsolataidat. Ügyelj a kommunikációdra – érzékenyebbek lehetünk a megszokottnál – légy diplomatikus társalgó. Tudd hogy merre tartasz és tartsd a jó irányt.
A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Mindenféle vizi program kellemes időtöltést lehet. Egyetek sok dinnyét, sárgát, pirosat, amelyiket szeretitek – akár dinnyenapot is érdemes tartani. (A Hold a Rákban jegyében lesz jelen.)

A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
Teremtsd meg a harmóniát a kapcsolódásaidban. Áldásos energiákban leszünk. Tisztán láthatjuk élet-sorsdolgainkat, helyzetfelismerésünk igen nagy. Légy nagyvonalú, tudatos éned vezessen mindenben. Életörömben éled meg a napokat!(Ha úgy érzed, hogy blokkot kaptál rontásvizsgálattal jelentkezhetsz.)
Augusztus 29-én, a Merkúr belép a Szűz jegyébe. Lépj ki a komfortzónádból – pihenj, vagy csinálj valami olyat, amiben örömödet leled.
A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikreknek lehet szerencséje. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A társasági rendezvények, összejövetelek, kerti piknik is jó program lehet. A salátákról most se feledkezzetek meg – vitaminforrás lehet. (A Hold az Oroszlán jegyében jár majd.)

A hét vége föld elem minőségben lesz.
Császárnő III.
Itt az ideje, hogy megvalósítsd földi céljaidat. Pénzügyeid jó fordulnak, jófelé tartanak. Anyagi gyarapodásod is lehet. Ha valami nem okés ebben, kérj szakértő tanácsot, mindenképpen. Szentelj több minőségi időt szeretteidnek a hétvégédben.
Újhold augusztus 30-án lesz, pénteken. Együttállásba kerül a Nap-Hold-Vénusz-Merkúr. Segítséget ad a célod megtalálásában ez az állás, összpontosíts a feladataidra, erőt kapsz most a megoldásokra. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó napjai lehetnek. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. A gyümölcs salátákat ajánljátok desszertnek. (A Hold a Szűz jegyében telítődik.)

Légy optimista, most kiviláglik minden – láthatod az utadat. Erős szellemi energiák segítik az elindultakat. Azokkal légy,  akiket szeretsz. Haladj előre sikered lehet!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php