Manifesztáld a vágyaidat!

Augusztus 30-án, 12.38.05-kor köszönt be ránk a Szűz Újhold!

A föld elem gyakorlatias dolgokra ösztönöz. A Nap együtt fog állni a Merkúrral – világos, ésszerű gondolataid jöhetnek elő. Motiváld magad – most türelmet és fegyelmet kapsz a teremtő energiákkal. Az uránuszi hatás pedig nyitottá tesz az újdonságokra. Az újratervezésre és a szelektálásra inspirál a nap energiája.

Teremtés előtt mindig az elengedéssel kezdünk – helyet csinálunk az újnak megint! Mielőtt teremteni kezdenél előbb a félelmeidet engedd el. Hívd Mihály arkangyalt, hogy oldja a benned levő feszültséget. Gondolatokkal, képekkel, érzésekkel, magas energiaszinten lehet csodás dolgokat bevonzani az életedbe. Érdemes előtte ráhangolódni, őrangyal inkorponálással nagyobb teremtő erőt kérni. Fogalmazd meg előbb magadban mi az ami felé közelednél, a célodat mond ki, mi az ami visszatart, mi az ami blokkol, és hogyan gondolod a megvalósulást. Aztán hajrá! – vizualizáld és teremtsd, imagináld és manifesztáld azt,  amit el szeretnél érni.

Adj bele mindent – örömöt, jókedvet, tudatos akaratod nagy erővel hathat! És ne kapkodd el, figyeld meg milyen jó érzés a teremtőrezgésekkel együtt hangolódni. Az Univerzum segíteni fog neked, ha azonosulsz a vágyaiddal, és teremtő képzeleted telíti, jeleníti új és pozitív elgondolásokkal. Ha tudod, hogy pontosan mire vágysz, és tudod hogy hajlandó is vagy tenni érte – a megoldáskulcsa a te kezedben lesz. Amibe belefogsz az növekedni kezd. Jól gondolt át tehát,  hogy mit cselekszel!
A Kazanlár-féle tarotból erre a napra Az Erő XI. lapot húztam a nagy arkánumból. Hatalmas mentális, spirituális erődet fordítsd a nemes szándékok felé.


Most százszoros energiák hatnak – ne hagyd ki az alkalmat!

Az Időkapuban ezidőben Vaszarjah őrangyal fog tartózkodni. Ez az őrangyal segít neked abban, hogy a boldogságot adó élethelyzetek felé haladj.  Az Uraságok karának őrangyala az arkangyali családfában kegyelem energiáival, Heszediél arkangyal fennhatósága alatt áll. Ha pedig tanácsot kérsz és útmutatást – figyelj oda mindig a jelekre, a Segítőkész Szent Szellemvilág szeretettel üzen. Új élet teremtő meditációkkal várlak. https://asajah.hu/ezovilag/tudatos-teremtes.phpCsodás ráhangolódást az energiákra – teremts magadnak egy szebb holnapot!S ha elakadnál sorsdolgaidban, tanácsadásaimra szeretettel várom továbbra is az ezoterikus úton járó, spirituális Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php