Az álmok nem hazudnak…

ÁLOMNAPLÓ

Amikor rászánod magad, hogy álomnaplót vezesse még az álmaid is intenzívebbek lesznek – energiát adsz az akaratodnak, és vonzani fogod az égi segítőket is. Dátumozd le az álmaidat – és nézd vissza őket pár nap elteltével, és megértheted, hogy amit álmodtál a valóságban miképpen történt meg… Melyik álomkép mit jelentett…mert ezt fogja a te számodra jelentei most már. (Az álmot bal oldalra írd és az ezt követő történéseket pedig majd  balra…)  És ha megint ezt látod-álmodod,  akkor hasonló dolog fog érkezni hozzád. Jegyezd fel az ébrenlétben a valóságban történteket, és meg fogod találni  az összefüggéseket. A nyers képek – talán megoldást adnak egy-egy helyzethez. Az irreális színekben pompázó képek erős üzenetek, sőt legtöbbször meg is fognak történni a helyzetek. Ha reggel felébredve  emlékszel az álmaidra, azok a tudatnak szóltak. Amikor azt gondolod, hogy nem álmodtál, mert nem emlékszel, azok a tudatalattidnak szólnak…de ő tudni fogja mit kezdjen vele. Amikor azt hiszed, hogy nem álmodtál, akkor is álmodsz….mert minden éjjel álmodunk. Érdemes lefekvés előtt egy irányított álmodozást is kérni, mi az a dolog, amiben megoldást keresel. Egy idő után erős érzékek feletti képességekre tehetsz szert. Csak készítsd oda magad mellé az éjjeliszekrényre azt a kis füzetet… Fontos, hogy ne élj altatóval és nyugtatóval, mer akkor ezek az álmok nem lesznek hitelesek, tehát egy fantáziavilágról szólnak.


Az álomképek, gondolatok, hangok és érzések összessége, mely az agyon fut át alvás közben. Az álmok létrejöttének oka, módja és az álmok jelentése még nem tisztázott, bár mindig is érdekelte az embereket. Sigmund Freud szerint az álmok szoros kapcsolatban állnak az álmodó személy aznapi tevékenységével és szimbólumokat rejtenek, amik miatt néha abszurdnak vagy hihetetlennek tűnik az, amit álmodunk.

Az álomüzenetekhez Uriel Arkangyalt szoktam kérni – Ő az Akasha krónika őrzője. Csodás villanások érkeznek a jövőből, a jelenlegi mostban.  Mondok egy példát erre… ha azt álmodom, hogy halott édesanyám egy  bizonyos süteményt süt nekem – az azt jelenti számomra, hogy három napon belül egy csodálatos esemény hatalmas pozitív változást hozhat. Ez egy örömálom – színes és még  illata is van… Próbáld ki – és álmod meg a jövőd titokzatos történéseit. És nem lesz többé szükséged álmoskönyvre, mert az égiek Neked egy sajátságos, egyedi szimbolikával üzennek, és az csakis neked fog szólni, s csakis neked üzen – ezt más nem fejtheti meg. Tartsd ezt a különleges lehetőséget áldásnak az életedben!

 

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika – Sorselemzés