Heti tarot – régi terveid beérnek!

A MERKÚR AZ ÚJ UTAKAT INSPIRÁLJA!

A  hét mottója: „A jövő csak a múlt teljes átértékelésével változtatható meg.” – Szepes Mária

A PÁPA V.
A hét eleje a mély belső munkának kedvez.
Nézz szembe önmagaddal, terveiddel,elakadásaiddal… erős üzentek érkezhetnek feléd, ha kinyitod magad a magasabb világok felé. Transzcendentális csakrahangolásokkal,  aktiválásokkal segítelek, ha felkeresel. Engedd el a negatív dolgokat az életedből – integrált be a tanítást és a tudás gyarapításával elemezd ki a jót! Légy bölcs és indulj el a sorsutadon – a spirituális életfeladatod a küldetésed! Romantikus hangulatnak is kedveznek a napok – légy minél többet együtt a kedveseddel. A kisebb hangulatingadozásokon most meg se lepődjél meg! (Skorpió fogyóholdban leszünk.)

A REMETE IX.
A hét közepétől fontos lesz, hogy a kommunikációs képességed teljessége. A legjobb, ha továbbra is magas energiaszinten élsz – a bölcs döntések vihetnek csak előbbre – légy most ‘tudatos’ teremtője életednek! Hallgass a józan ész szavára. Neveld fel a belső gyermeket benned – ebben Arany angyalod segíthet. Metatron Arkangyal a legnagyobb spirituális tanítónk – fordulj hozzá, hogy számodra a kedvező helyzetet megteremthesd. A nagy igazságmegmondó emberek tüzelhetik  az életed, légy higgad, tudatosan tedd  ezt. Lendületes közepe lesz a hétnek! (Nyilas fogyóholdban leszünk.)

A CSÁSZÁR IV.
A hét vége üzenete: vess véget minden olyan lehúzó helyzetnek, ami már az egészséged rovására mehet. Tudod amit nem oldasz meg lelki szinten, az átíródik a fizikai testbe és betegségekhez vezethet… lehet egészségtelen egy kapcsolat, egy helyzet, de egy munka is, amelyet nem neked teremtettek. Lépj felfelé egy magasabb minőség felé – fogadd be életed be az új áldásos lehetőségeket, és az új embereket is, akik számodra tanítást hordozva segítőid lehetnek. Kezd el megszervezni az életed. A hétvégi napok a méregtelenítésnek, a fogyókúrának és a meditálgatásnak is kedveznek. (A Hold a Bakban fogyogat.)

Nap-Neptun együttállás a mai nap kiváló mindenféle spirituális meditációra, tarot jóslásra, szellemi szintű munkára – csodás megérzéseink lehetnek!
Tartsd egyensúlyban magad a héten – és válaszd a pozitív utat! A héten összeérik az idő és egy régóta várt jó lehetőséget kaphatsz! Hirtelen döntéseket ne hozz!

A tarot lapokat húzta a Kázánlár-féle tarotból:

Asajah
spirituális tanácsadó – tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
A fenti egy általános jóslás.
Ki hol  tart életében azt más és más feladat találhatja meg.
Személyre szabott jóslás egyéni konzultációban kérhető:
Időpont egyeztetés: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.

Vidéken, külföldön élők számára skypeon is elérhető vagyok: asajah1