Fogadd az újat Áldásnak!

„Ügyelj gondolataidra, mert szavaiddá válnak! Ügyelj szavaidra, mert tetteiddé válnak! Ügyelj tetteidre, mert szokásaiddá válnak! Ügyelj szokásaidra, mert személyiségeddé válnak! Ügyelj személyiségedre, mert az lesz a sorsod!” – Frank Outlaw


Amikor bízol önmagadban és a sorsban össze vagy kapcsolva az univerzummal. Ha kiáradással élsz a bőség energia is rád talál. Fogadd a lehetőségeket. Örülj mások sikereinek és tégy az álmaid megvalósulásáért te is. Az új emberek hozhatnak sikert és adhatnak hitet – fogadd az új barátságokat áldásnak. Hallgass a megérzéseidre. Az új dolgok, néha csodás utakra vezetnek, és nagy lehetőségeket hoznak. Ne zárd el magad az újtól, a változás ereje benned él – légy erős és lépj! Ne rágódj rossz dolgokon, a negatív rezgések körében nem tudnak megtalálni a pozitív energiák. A rezgéseddel vonzod a jót és a jóllét sikeres lehetőségeit. Szentelj több időt a szeretteidre.
Az ég vezetni fog – rezegj továbbra is a boldogság és a hála állapotán! Merkúri energiák segítenek az ég alatt- a vénuszi erők csodás új utakat nyitnak. Lelkesedj a teremtésedért. Légy őszinte, és szívből éj! ÁLDÁSBAN LÉGY MINDEN UTADON!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Számmisztika
Energetikai tisztítások.