Az égiek mindig körülötted vannak.

„Szavaink, érzéseink és cselekedeteink mind-mind gondolatokból születnek. Azok a gondolatok, amelyek cselekvésre, akcióra késztetnek, különösen nagy hatásúak.” – Rhonda Byrne

Sosem vagy egyedül.
Amikor egyedül vagy – akkor van a legtöbb segítő Veled! Ha nem érzed, nem látod és nem hallod akkor is így van ez. A lecsendesedést mindenkinek ajánlom, aki ezoterikus úton jár –  a Segítőkész Szent Szellemvilágból érkező útmutatásnak is részese lehetsz. Csak figyelj oda a jelekre, és hidd el hogy minden tanítás segíteni  akar. Átemelni egy áldatlan állapotból, hogy egy áldásos állapotba kerülj. Egye-egy energetikai kezelés során csodás üzeneteket küld a szellemvilág – meditációs gyakorlatok közben is érkezhetnek ilyen segítő erejű sugallatok… A problémás élethelyzetekben is segít, és felkészíthet életünk új szakaszára is!
Sokan vagyunk, akiket médiumi képességekkel megáldottak – leszületési sorsajándékként – és ezen képességet érdemes kibontakoztatni, és felhasználni mások megsegítésére is. Lélekcsaládunk tagjait „emelve” segítő szolgálatot teljesítve spirituális képességeinket felhasználva az áldásos szolgálatba léphetünk.

Lépj kapcsolatba belső vezetőddel!
Őrangyalunk, Arkangyalunk megidézése – imaginálása – mindenkinek lehetősége. A misztikus energialények jelenések. Ragyogó fények, különleges rezgések formájában ölelhetnek körbe – segítő jó szándékuk a megnyugtatás erejével harmonizál.
Legtöbbször azt érzékelitek, mintha kiterjedésetek megnőne, mintha magasabbak lennétek, aztán ahogy a rezgésszint megnő, az aura kiteljesedik, kiemelődnek a negatív rezgések – az önbizalom megjön; érezheted, hogy már sokkal magabiztosabb vagy. Tudod, hogy teremtő képzeleted van, amit meg szeretnél valósítani annak adhatod a legtöbb energiádat – most már rendelkezésedre áll a benned levő fénnyel teli isteni akarat. Az Angyalimákkal a kapcsolattartás az idő minden kiterjedésében megköttetik. Lehetőségedben áll elmondani a gondjaidat, elengedni a félelmeidet, és megóhajtani a vágyaidat, fogadalmat téve önmagad és a szellemvilág előtt arra a tényre, amit te is felajánlasz érte. Sem több, sem kevesebb nem lehet mint a kérés maga.

Az égiek tudják a legjobban mire van szükséged.
Írásos szerződés köttetett még a múlt évben. A hölgy azt kérte, hogy a kapcsolata rendeződjön, újra helyreálljon a béke közte és a partnere között. A varázsmondat ezt volt: ‘Vagy ennél valami még jobbat kérek!’ És hogy mi történt?  Ki se találhatnánk jobbat. A kapcsolatot szépen kirezegtették, s elvitték onnan – nem volt haragos szakítás, szinte nem is fájt az elengedés. Elmúlt a rossz érzés, mindketten megértették, hogy többé már nincs dolguk egymással. A régi, elégett kapcsolat helyett  kapott egy még jobbat. Egy olyan lehetőséget, amit az égiek neki szántak; fejlődésképpen hoztak egy lelki társat. Tanítani-tanulni egymástól nagy öröm. Béke van a szívében, hála és köszönet.

Adni és kapni a teremtő mágia.
Minden kimondott szónak nagy a hatalma, manifesztálódni kezd az anyagi világba.
A mennyei vezettetés a legtisztább energia – érted van, neked közvetít.

Asajah
spirituális tanácsadó

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Angyal lehívások – őrangyal, arkangyal idézése.
Rezgésszint emelés – Csakra-aura harmonizálás
– Harmadik szem csakra tisztítás