Válaszd a saját utadat!

Válaszutak – döntéshelyzetek – sorsfordulatok.

,,Szerinted lehetetlen, szerintem bármi lehetséges.
Szerinted minden rossz, szerintem bármit jobbá lehet tenni. Szerinted kevés már a szépség, szerintem mindenben ott él. Szerinted túl sok a zsákutca, szerintem csak néhol mászni kell. Szerinted minden szürke, szerintem csak be kell festeni az életet.
Szerinted álmaink elérhetetlenek, szerintem bármit elérhetünk. Szerinted úgy is kudarc lesz, szerintem előbb-utóbb sikerül. Szerinted nem szabad reménykedni, szerintem válaszd ki a legnagyobb álmot, és harcolj érte életed végéig.
Látod? Csak te döntöd el, melyik oldalra állsz, s hogy miként éled le az életed. Dönts jól, mert meghatározza majd a jövődet, s a szeretteidét!” – Peter Noel

Mindannyiunk életében eljön az a nap, amikor döntenünk kell, hogy melyik utat választjuk. Mert minden út máshová vezet… Sorsfordító döntéseknél – a legjobb választás – TAROT.

Válaszd a saját utadat.
Az előző életbeli karma jelzi a mostani leszületési inkarnáció üzenetét. A sorsút az spirituális életfeladat benne az születési képletünkben. Ha ismerjük a lehetőségeinket, a választott utunkat nagy erővel tudunk haladni az életünkben.

A problémákat feladatként átértékelve.
Egy hölgy nemrég tanácstalanul kérdezett meg arról, hogy vajon milyen életfeladata lehet… Erős egyéniség, karizmatikus alkat. Sok férfienergiát tartalmaz aurája, s hatalmas nehézségekkel küzdött meg régi sorkörében – ezt az aura rezgése is nagyon megmutatta. A küzdelmek, a csaták, a sérelmek már már feldolgozva, de még mindig szűkítve a szívcsakra bejáratát – az énszeretet még hiányos… Már nem haragszik sem másra, sem önmagára…de kétségei azért vannak. Az elemzés során fény derült a nagy titokra. Előző életében vezetői szerepet kapott – megtapasztalásként az égiektől. Politikai vezetőként harcos, kissé dogmatikus viselkedésével –  nagy egóval, sikeres ember volt. Sok tanítást adott, élethelyzeteket fordított – csatákat nyert, és karriert épített. Erős jellem volt, konkrétan férfi szerepben – és ez a nagy marsikus energia jelen életébe is átrezegve gyengíti női varázsát.  A jelen sorsában  érzi a húzást, erős vágyódást  valami ilyenféle életre… és lám a égiek elé tettek egy nagy lehetőséget. A tarot a helyes döntést mutatta erre a feladatra. Már nem is gondolkodik tovább, él vele – a stabilitás évében jár, alapokat építget. Háta mögött hagyva régi életét, új kört kezd, és felejt…feldolgozva minden sérelmét. Az egyedüllét most a legnagyobb gyógyír. A munka és a karrier, a másokat segítő lét,  mostani spirituális életfeladatként: örömteli szolgálatában. A társ is megjön, talán nem hamar…de ha dolgozik magán erősen…akkor úgy a jövő év elején már kapcsolatban élhet.

Aki a megírt sorsutján halad – annak minden megtapasztalás értékes lehetőség. Válaszd a saját utadat, mert ott lehetsz csak boldog. A sorsúton járás nagy lehetőség a fejlődésre,  lehetőség arra, hogy jobb emberré váljunk!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot
Előző életbeli karma – mostani kiegyenlítődés – Spirituális sorsfeladat