Lelkesítő energiák érkeznek…

„Az időd véges, ne pazarold arra, hogy más életét éled. Ne ess a dogmák csapdájába: ez ugyanis a következménye, ha a mások elvárásainak élsz. Ne hagyd, hogy mások véleményének hangzavara elnyomja a belső hangodat. És ami a legfontosabb, legyen bátorságod a szívedet és a megérzéseidet követni. Ezek valahogy már pontosan tudják, mivé akarsz válni. Ezen kívül minden csak másodlagos.” – Steve Jobs

Tanuld meg szeretni magad.
Élj úgy a jelenedben, ahogyan szeretnél. A helyes önismeret – meghozza a csodákat életedben. Minden nap adj egy esélyt magadnak, távolodj el a problémáidtól – egy kis időre.Töltődj fel – azzal amit a legjobban szeretnél… Ha elzárod magadtól a lehetőségeket – alábecsülöd magad. Szeresd az életet, és örülj az új lehetőségeknek,és üdvözöld életedben azt, amit aznapra teremtettél magadnak. Mosolyogva, lendületes erővel köszönts szeretettel minden napot. Minden áldás – még az is, ami problémaként áll előtted. Rájössz idővel, hogy az élet ajándék, hála és köszönet minden napért – amit ebben a sorsodban töltesz.
2018 a kettes évében anyagi síkban rezeg, az előrelépés éve. Ha őszintén tudunk kapcsolódni küldetésünkhöz, valós sikert hozhat számunkra sorsévünk. Pénteken a Mars belép a tüzes Nyilas jegyébe. A Mars a teremtés energiája, pozitív, tevékeny, férfias jellegű – a Kosban és a Skorpióban domináns.

Fontos, hogy  hosszú távú terveidre, céljaidra fókuszálj, s annak adj energiát, ami régóta érik benned. Kerüld a vitákat, ne manipulálj, és ne győzködjünk másokat valós igazadról, de mindenképpen állj ki a véleményed mellett. Új ötleteid is születhetnek, de el is égnek mindazok, amikkel nincs, vagy nem lehet dolgod sem. Ami a fentiek szerint és téged illet, azt most megkaphatod.
Tudatosan cselekedve, légy okos!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés – Tarot – személyes évek.