Az égiek nekünk segítenek – bolygóenergiák

A bolygók segítő szándékú rezgésekkel nyitnak új utat, kaput nekünk!

Október 11 én a Skorpióba lép a Jupiter, a hitrendszerek átrendeződésének ideje ez: ami elavult segít elengedni, a tovább lépésünkhöz szükséges jót pedig segít integrálni.

Szintén Október 11-én Mars-Vénusz Fénykapu nyílik.  Ez az energia segít kilépni a régi elavult kapcsolatokból, és helyet és sorsfeladataink felvállalásához ad elég erőt nekünk, ha van elég hitünk és bátorságunk a kihívásokat felvállalni.

Május 2 től November 2 ig a Bakban lesz a Mars szembesítve a „nagy” sors feladatainkkal  és egyben segít kitartónak lenni. Ez  az időszak az  önálló gondolkodásba, a szabad döntések meghozatalában  segít – a helyedet fogod megtalálni, ha mersz elindulni.

November 2 től a Vízöntőbe lép a Mars, és  december 23-ig ott is fog tartózkodni. Egyeseknél hozhat: költözést, ingatlan vásárlást, eladást, külföldi utakat, és új perspektívákat is Ezen időszak félelmeinket is segít majd s elengedni – s amire igazán szükségünk van azt megnyerni!

A Vénusz egészen 2019 január 7-ig a Skorpióban lesz. A kapcsolatok elemzésében, jobbításában és a már működő, vagy következő  összecsiszolódásban segít.

Az Uránusz pedig 2018. november 7-től –  2019. március 6-ig a Bikában fog tartózkodni – s ezzel elindul egy újabb nyolc éves hatás. Más, új minőségű kapcsolódások születhetnek, érettebbé téve a meglévőket is. Az Uránusz egyébként egészen 2026 áprilisáig a földies jegyben fog tartózkodni nagy és hirtelen változásokat generálva életünkben, és direkt mozgásában visszavonhatatlanná teszi a sorsdolgokat – az anyagi létünket fogja nagymértékben  átalakítani – hosszú, lassú áthangolódással.

Adjunk helyet életünkben a segítő  rezgéseknek és cselekvő energiákkal tegyük szebbé a jelenünkkel a jövőnket is. Aki fél az nem teljes egész – mert a szeretet ellentétje a félelem. Ha gondjaid vannak keress fel – spirituális tanácsadással szeretettel várom a hölgyeket! A tudatos teremtés idejében vagyunk – bízzuk jobban magunkban, s higgyük az isteni gondviselő univerzumot. Mert minden új lehetőség áldás!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-útmutató
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12