ÚJHOLDAS ENERGIÁK – ÚJHOLD A LEVEGŐS MÉRLEG JEGYÉBEN!

MÉRLEGELŐ ÚJHOLDBAN!

Kedden október 9-én, hajnal 5.46-kor köszönt be ránk az októberi újhold, a Mérleg jegyében.

„Sok millió apró döntés befolyásolhatja az utat, és vele együtt a jövőt.” – New Moon

Ha kapcsolatodon javítani szeretnél, úgy most ez a holdállás elegendő energiád ad számodra ebben! A mérlegelésre is lesz erőd. Az Újhold mindig a kezdeteket, az elindulásunkat segíti, hogy előbbre tudjunk lépni sorsdolgainkban erre ad most is energiát! Határozd meg a céljaidat, és gondold végig hogyan fogod őket elérni, kik lehetnek a segítőid és mi okozhat benned gátakat… A Mérleg levegős jegy, intellektuális, racionális, párfüggő, és a a tökéletes lelki egyensúlyra törekszik. Számára könnyebben megy a kapcsolatteremtés mint a többi jegynél általában is. Uralkodó bolygója a Vénusz: a harmónia, béke, szeretet, remény, szépség, kényelem jelképe. A jelen időszak alatt a spirituális tiszta megérzések, és a megsejtések, a tisztánlátás kap szerepet. Amit a lelked igaznak érez azt fogod megidézni, megteremteni. Döntéseidben az ösztönös cselekvés energiája lesz jelen. Az új jövőd felé kapcsolódni a felsőbb világok is segítenek, ha szellemi vezetőidet meditációdban megszólít. Most világosan érhetjük az üzeneteket, az álomképeket könnyeben meg is tudjuk fejteni. Összhangban leszünk az Univerzummal – áldás lesz minden jelenés.Az Időkapuban az Erősségek karának angyala, Jejazél őrangyal áll – Kamaél arkangyal irányításával.
Ez az angyal felszabadít minden alól ami elnyom gúzsba köt, gyötör, fojtogat, kínoz, zaklat, vagy nyugtalanít. Imájával megidézheted őt: „Jejazél ébressz fel, kérlek, a józan ész álmából, hogy elmémbe beköltözhessenek a termékeny vágyak. Szeretnék az engem körülvevő társadalomnak kiegyensúlyozott képet mutatni a Te birodalmadról. Engedd meg, Jejazél angyal, hogy meg szabaduljak külső, és belső ellenségeimtől, hogy megszabaduljak mindentől, ami miatt megrekedek alsóbb szinteken, hogy lelkem csatornáján keresztül tudjon áramolni, keringetni a te üzeneted, vagyis minden adomány és a képesség, amelyet juttatni akarsz nekem. Add, hogy ezáltal feltétel nélkül bízzon bennem mindenki, s a Te kegyelmedből eljussak a magasabb spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés anyagilag is virágzó élethez.” – Ámen, hálás szívvel köszönöm Neked, – így legyen!

Mos a Hold rezgésében jobban rálátunk kapcsoltainkra, és nagyobb tudatossággal oldjuk a nézetkülönbözőségeket, egymásra való odafigyelésünk határtalan. A társunk tükör, nem véletlenül került az életünkbe. Gondold végig mit akar neked üzeni a kapcsolatod? Mi a tanulás, tanítás benne? Milyen fejlődést tartogat? Kezd el a közeledést a felépítést, a létrehozást és a cselekvést szeretted felé. S ha úgy véled már nincs benne örömöd, bánatot hoz számodra, nincs rajta áldás – engedd el, mihamarabb. Ezt most is megteheted – az újhold az elengedésre is elég energiát ad neked. Lakásszépítésre, átrendezésre, átalakításra és kapcsolatépítésre is kitűnő időszakban vagy. Az Ikrek és Vízöntők is aktívabbak lesznek. Elengedő,teremtő mágiákkal, tarot útmutatóval várlak! A vágy, hogy teremts valami újat, igen nagy lesz benned!

Varázslatos, békés és harmonikus újholdas teremtést Nektek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás.
Elengedés.
Teremtő angyalmágiák.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php