Váltás – jobb megoldás – helyzeturalás!

HETI TAROT

Újholdas hetünk lesz!

 

„Ugorj ki! – ugorj ki személyiséged Bábel tornyából! Szüntesd meg személyiséged önös zárlatát! Elnyered vele a mindenségtudatod, vagyis a 16-os redukciója után 7-est kapsz. Tehát győzelmet aratsz.” – Szepes Mária

A hét eleje:
A TORONY. XVI.
Válás- szakítás- más felé fordulás, más irányba indulás.
A Torony kártya kedvező pozícióban egy intézménytől vagy megszokástól való elszakadásra utal, esetleg válásra is, vagy törésre egy vagy több családtaggal, még éppen időben, mielőtt az egyik vagy a másik oldal nagyobb károkat okozna. Mutatkoznak ugyanis új lehetőségek, amelyek mások, de kedvezőbbek, mint azelőtt. Kedvezőtlen pozícióban spirituális vagy szellemi válást jelez, földrengést, katasztrófát, balesetet vagy kedvezőtlen helyzetet. A Torony válást jelképez. A káosz világából csak elszakadás árán térhetünk vissza a rend világába. Van amikor valami máshogyan alakul, mint ahogy eltervezted, és éppen az lesz a jó!Isten útjai kifürkészhetetlenek… Valami megoldódik, jobbra fordul, félreértések is tisztázódhatnak, a dolgok a helyükre kerülnek. Egy felszabadító-megkönnyebülést hozó élettér nyílik meg előtted… (Kedden Mérleg Újhold – éjjel már erős profetikus álmokkal üzen az Univerzum.)

A hét közepe:
A CSÁSZÁR. IV.
A helyzeted ura lehetsz.
Ez lehet hivatal, hivatás vagy fontos megbízatás, melynek segítségével a tanácsot kereső ura lehet a helyzetnek. Jelenthet hatalmat és befolyást, egy fontos személyt, aki az adott helyzetben segíteni tud és akar. Kedvezőtlen pozícióban utalás az erő, a stabilitás, a megbízhatóság és a védelem hiányára, egy befolyásos személyre, aki nem hajlandó támogatni ügyünket vagy segíteni egzisztenciális problémáink megoldását. A döntés a tiéd. Logikus, helyzetfelmérés után józan parasztésszel, lehetőség szerint tudatosan! Ha úgy gondolnád, hogy az életed talány segítő-elemző sorselemzéssel várlak, hozzám bátran fordulhatsz, egyről a kettőre előbbre jutsz! (A Jupiter a Skorpió lép – a szerencsés átrendezésben segít!)

A hét vége:
AZ IGAZSÁG. VIII.
Sorsfordító lépések – keresd az igazad, és légy igaz!
Jóslatként az Igazságosság kedvező pozícióban azt jelenti, hogy egy bírói vagy bíróságon kívüli keretben az igazságosság érvényre jut. De jelenthet jól megérdemelt jutalmat is. Kedvezőtlen pozícióban is a jól megérdemelt „jutalom” jelképe, itt azonban olyan jogot vagy büntetést jelent, amelyet a sors egy aktuális rossz cselekedet vagy karmikus bűn alapján kikényszerít. Helyzetek világosodnak meg, félreérthetetlenül felfénylik az igazság mindenben! Légy őszinte, légy igaz! Nézz szembe a tényekkel. Igazat adnak neked, valamiben nyereséges leszel. Megvilágosodsz, és mások is az igaz arcukat mutatják meg neked. Tisztán láthatod a helyzeted!(Merkúr-Vénusza Skorpióban – karmikus emberi kapcsolatainkban mutat utat.)

Összességében azt gondolom a legjobb, ha lassítasz picit, és összeszedett tudatossággal nézel szembe az életeddel. Dönts de megfontoltan, lépj, de okosan, vizsgálj meg mindent alaposan, hivatalos ügyeidben tartsd be a szabályokat. Légy empatikus, toleráns és megértő, így kapcsolataidban szeretni fognak és elfogadnak. Bátran hagyd, hogy életedbe beáradjon az új jövő energiája, a veled együtt változó világban, örömöd leld meg életed sikeres szakaszában!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán halottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A FENTI EGY ÁLTALÁNOS JÓSLÁS, EGYÉNI TAROT-ELEMZÉS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓBAN KÉRHETŐ.MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás.
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php