Az út varázslatos, a varázsló pedig Te vagy!

„Leben und leben lassen.“ – Élni és élni hagyni! Aki nem tud elfogadni Téged, képtelen önmaga elfogadására is. Aki nem szereti, nem tiszteli önmagát az mást sem tud szeretni tiszta szívvel igazán. A szeretet az amikor elfogadsz valakit ‘Úgy, ahogy van’! A boldog élet egyetlen titka: Élni a szíved szerint, és a másikat is élni hagyni! A múltad hozzád tartozik. Az alakította a jelened, de a jövődért csakis te vagy felelős. Nézz mindig mélyen a lelkedbe és vond le a megtapasztalásokat, amit a dolgok hoztak Neked. Ami megtörtént, az megtörtént, nem tudsz már rajta változtatni – egyszerűen csak: fogadd el! Integráld a tudást az Életedbe, megértve a tanítást. Bátorítás: Hidd el, hogy a csoda, az, amire régóta vágysz, hamarosan beköszönt az életedbe. Tudd, hogy őserő lakozik benned, ragadd meg a lehetőségeket! Változz a változásokkal – áramlásban élj!

Amikor azt mondom Neked, hogy az: Előző életbeli megtapasztalásidat nem integráltad be a múltadba, azaz nem hagytad ott abban az életben, elhoztad ide a jelenedbe…és újra meg- és átéled…akkor valójában nem a Mostani Életed Éled! Eltévedtél, visszamentél a múlt életedbe, ahol semmi keresnivalód sem lenne. A lelked tárolja a lenyomatokat, és azt hiszi hogy pontosan azt kell megélned, amit már egyszer megéltél, mert az ismerős neki… Emlékszik mindenre – a karmikus burok tárolt emlékeire – ami a múltban volt jelen a sorsodban. Minden új élet egy új terv, egy újabb feladattal érkezik hozzád. Amire voksoltál, amit magadnak megszavaztál. Ha az előző életedet cipeled nem tudod megvalósítani a mostani küldetésed, választott spirituális életfeladatodat… Valaki más életét éled – pontosan az előző életbeli éned lépett a helyedbe…Valami nagyon nincs jó ebben… A kettősség, azaz a másik elementál ott benned igencsak összezavarhat. Hogy mindenképp a saját életedet éld: a terápiás megoldás egy lehetőség, amiben segíthetek neked – az energetikai kiemelő, tudatba integráló. A saját életed élve valósíthatod csak meg az életterved, s találhatod meg a jelenben Önmagad, azt aki valójában vagy.

https://www.youtube.com/watch?v=cfFLuZIWbGY

A Vénusz november 16-ig hátrál. Amikor egy bolygó retrográdban van az arra jó, hogy végiggondolhatjuk dolgainkat, s lehetőségünk nyílik a korrigálásra is. Ez mindig egy kicsit visszafogottabb, befelé figyelést igénylő időszak. Visszahozhat konkrét helyzeteket, embereket is, hogy rendezni tudjuk a velük kapcsolatos történetünket… Ha elakadnál vedd fel a kapcsolatot a magasabb világokkal. Ha eljössz hozzám tarot útmutatóval várlak – rezgésszint emeléssel segítelek, hogy erőben folytathasd tovább a sorsutadat!
Mindennapi Áldás: Fantasztikus dolgok várnak Rád! Engedd el aminek, akinek mennie kell, fogadd örömben sors ajándékaként, azt ami, aki jön hozzád és adj hálát a mindennapi csodákért, amelyet az Univerzum küld Neked. Figyeld a jeleket, és élvezd az Életedet.
AZT KÍVÁNOM NEKED, HOGY JÓLLÉTBEN ÉLD MEG A JELENEDET!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó

léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés-Útmutató tarot
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok!

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php