A szeretet a szívből sugárzik!

„Tápláld az agyad nagyszerű gondolatokkal, mert soha nem jutsz magasabbra, mint amennyit gondolsz magadról. ” – Benjamin Disraeli

Azt vonzod, magadhoz, aki vagy, amilyen gondolataid, érzéseid vannak benned, amilyen szinten rezegsz, kisugárzol. A szeretetnek nagyon magas a rezgési frekvenciája, míg a félelemé nagyon alacsony. Ha a tudat kevés fejlődésen megy keresztül, alacsony a rezgésszint, és az életet félelem és fájdalom uralja. Az alacsony rezgésszint a bűntudat, a fásultság, a bánat, a félelem, a vágyakozás, a harag, és a büszkeség. A legtöbb ember itt tartózkodik. A szellemi fejlődés egyik feltétele a megemelkedett rezgésszám elérése. A boldogság létállapot. A jobb életre törekvőknek először jobb emberré kell válniuk. A rendezett harmonikus életvitel, rendezett, tiszta, pozitív gondolkodást is jelent.


Az érzelem az az erő, ami vonz.
A
z érzelem a mozgásban lévő energia. Ha energiát mozgatsz, azzal hatást hozol létre. Ha elegendő energiát mozgatsz, akkor anyagot teremtesz. Létrehívod, manifesztálod a teremtésedet. Ne fogadj be sötét, negatív gondolatokat. Ahogy gondolkozol tehát úgy élsz! Amire gyakran gondolsz azt bevonzod. Ha negatív vagy negatív embereket vonzol magadhoz. Te határozod meg hogy mire gondolj. A gondolatok kis energialények, te táplálod őket. Ha a lelked megtöltöd pozitív gondolatokkal az életed elkezd megváltozni.

Mágneses erőd van.
Ha 17 másodpercig összpontosítasz valamire, működésbe lép az annak megfelelő rezgés. Majd ahogy az összpontosítás nő, a rezgés pedig tisztábbá válik, a Vonzás törvénye még több odaillő gondolatot juttat el hozzád. És ha képes vagy egy egészen rövid ideig, mindössze 68 másodpercig zavartalanul összpontosítani egy adott gondolatra, a rezgés elég erős lesz ahhoz, hogy elindulhasson a megnyilvánulás felé. Ha újra és újra visszatérsz egy letisztulsz gondolathoz, és képes vagy legalább 68 másodpercig arra koncentrálni, akkor ez a gondolat rövid időn belül uralkodó gondolattá válik benned. És ha egy gondolat uralkodóvá válik, mindaddig azzal összhangban álló jelenségeket fogsz megtapasztalni, míg meg nem változtatod. (Esther és Jerry Hicks – Kérd és Megadatik) Az Univerzum nem adhatja meg azt amire vágysz, ameddig a rezgéseidet elő nem készítetted a fogadására.
Ha a vágyad gondolata bármilyen okból is feszültséget kelt benned, akkor tudd, hogy épp blokkolod az utat. Ha jól érzed magad miközben a vágyadra gondolsz, akkor szabad utat hagysz a megvalósulásnak.

Nem a szavaiddal, nem a tetteiddel, hanem az Érzéseiddel vonzol.
Szeress bele a vágyaidba és adj nekik pozitív erőt. Életed regényét te teremted. A jövőd felé akkor tartasz, amikor elindulsz az álmaid felé, a teremtő gondolatban. Tanuld meg irányítani gondolataid, figyelj oda magadra:  Negatív gondolatok – rossz érzés – alacsony energiaszint = rossz dolgok vonzása történik csak. Pozitív gondolatok – jó érzés – magas energiaszintet eredményez és ez a  jó dolgok vonzására jó! 

TUDATOSAN TEREMTS ÉRZÉSEIDDEL EGY MAGAS ENERGIÁJÚ SZEBB JÖVŐT!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot.
Energetikai oldás, blokkoldás.
Teremtő mágiák.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php