Társak…

Vonzásban.

“A hitelesség azon döntéseink gyűjteménye, amelyeket minden egyes nap megteszünk. Annak választása,hogy megmutatod magad és igazi vagy. Annak választása, hogy őszinte vagy.Annak választása, hogy hagyjuk valódi énünket láttatni.” – Brené Brown

Nem a szavaiddal, nem a tetteiddel, hanem az érzéseiddel vonzol. Ha egy szót nem szólnál és semmi különösebbet nem csinálnál, akkor is olyan embereket, eseményeket vonzanál be, amilyen Te vagy, tudtad?! Amelyik életterületünkre a legtöbbet gondolunk, az a csakránk stimulálódik, és mint egy radarral, megtaláljuk azokat az embereket, akik hasonlóan gondolkodnak.

Ha például a legtöbbet a pénz, és a biztonság foglalkoztat bennünket, akkor mágnesként fogjuk vonzani azokat az embereket, akik szintén az anyagiak és a biztonság miatt aggódnak.
Akik valamilyen függőségben szenvednek általában olyan emberekkel barátkoznak, akiknek hasonló problémáik vannak.
Ha irányítással kapcsolatos rögeszmék és félelmed vannak, akkor  olyan embereket vonzunk magunkhoz, akik szintén ilyeneken gondolkodnak.
Az olyan emberek, akik szeretetteljes tevékenységeket folytatnak, mint odaadás, a megbocsátás, a lélektársi kapcsolatok, más szeretetteljes embereket vonzzanak életükbe.
Amikor mindig arra törekszünk, hogy szavaink és tetteink híven tükrözzék belső igazságunkat, akkor ezekre a témákra koncentrálva ilyen embereket vonzzunk magunkhoz.
Aki sokat vizualizál vagy meditál, vagy természetes képessége a tisztánlátás annak ez a csakrája nyitva van. Ilyen érdeklődésű embereket is vonzzanak magukhoz.
Ha erős kapcsolatban állsz az égiekkel, akkor hasonló tudatállapotú embereket vonzol magadhoz, spirituális társnak.

Egy igen nőies, telt idomú, kissé markáns hangvitelű fiatalos hölgy keresett fel – vidéken lakik, messze idegenben – hozzám utazott fel ide, Budapestre. Ajánlottak neki. Hamar fel is fedte mi az, amiben segítséget kérne…. Igen erős akaratú, domináns személyiség lett – holott sorsa szerint a női lét megélése volna igazi választott megtapasztalni valója a lehetséges életterve szerint, ha….ha az a fránya akasztott ember lap nem lenne. Merthogy a tarot mindent megmutat nekünk. Régebben igen sok férfi udvarolt neki, de valahogy egyik sem volt az igazi… Mostanság pedig egyáltalán nem vonz be senkit sem. Ismerkedni szeretne, de már nincs is kedve. Nehezen is menne! A szívcsakrája blokkolt, az aurája kicsi, a kisugárzása is megcsappant. A korban benne lenne, habár még élte teljében van.
A sorselemzésben kitűnt az előző életbeli karma. Igen erőteljes személyiség volt, dogmatikus akarattal, hatalma egóval. Vallási vezetőként hódoltak neki sokan.  Férfilétben élt, ez  leginkább mindent meg is magyarázna. A családmodellben pedig nem volt igazán olyan kép előtte, ami azt sugallta volna, hogyan kell igazán nőként megfelelnie. Lelki tisztulás évében van – a személyes évét tekintve. De mutat az asztrológia egy kellemes találkozót – ami kapcsolódás lehetne – az ősszel is! Egyre jobban vágyna arra, hogy valaki legyen mellette, mint mondta – amolyan egy-test egy lélekként. Sokat csalódott, de attól lett sok élettapasztalat is. Az aurájában “olvasva” látom csakugyan, hogy hamarosan jön valaki idegen, egy ismeretlen de ez is csak egy állomás lesz megint…korántsem az igazi! De vajon miért is? A tudatalatti is blokkolt, a félelem elérte, vajon meg tudja-e tartani a saját személyiségét, ha egyszer csak betoppant a remélve várt személy… Egy házasságon belül is lehet külön életed, mondom neki – nem kötés az, csak egy szerződés. Jóban, rosszban – egymást tisztelve, segítve.
Spirituális fejlődésben van – kap jót és rosszat is – önbeavatások sorozata vár rá, s van még előtte.
Beszélgetünk sokat – hogyan is lehet lereagálni egy-két helyzetet, amit az élet teremtett meg. Nőként megszólalni, empátiát, együttérzést gyakorolni. Kedvességet tanulni vajon lehet? A külcsínnel nincs gond, bárha fogyni szeretne valamit – ideális női alkata van, s ezt tudja is. A belbecs az ami sérült, az érzelmek a sok visszautasítás után megfagytak benne. A szívcsakra oldásnál derül ki csak, hogy mekkora rombolást adott ő is önmagának. A rezgések helyükre kerülnek, a csakrák újra épek. Már jobban is érzi magát… De azért csinálunk még egy-két technikát: oldást, elengedést, tudattisztítást.  A vezetett meditációk és az angyal lehívások után másként tekint már a világra. Nem sürgetjük az időt, de kap azért némi házi feladatot tőlem: egy komoly mágiát kell megcsinálnia, egy mély szertartást, ami segítségére lehet igazi, valódi énje kibontakoztatásában.  Hogy minden tisztába legyen benne: Nem a szex a legfontosabb egy párkapcsolatban, hanem a bizalom, a  felelősség és a hőség, egymás tisztelete…  Mert, ha csak a szexre koncentrálsz, akkor csupán alsóbbrendű szerelmet vonzol be. Beszélünk még sok mindenről a hobbijáról, meg arról is, hogy milyen nagy tervei vannak a munkájában. Örülök, hogy ilyen őszinte lett megint. Sorra kerülnek elő a szituációk is, amiben tévedett…és igen, hát… elemezzük is még ezeket. A női szerepek közül most az amazont éli meg – a szeretők, feleség még elmarad… Az anyaságot is túlgondolja…talán nem ad elég szabad teret a gyermekének, pedig már nagykorú lánya van. Szerinte nem az, pedig bőven elérte már a tizennyolcat… Na itt is megállunk kicsit… mi az hogy karma, ha beleszólunk más ember életébe. Na, de akkor is! Visszatérünk az eredendő témánkra megint:  Fel kell építeni e teljes személyiségét és akkor jön az, aki most vágyik…aki pont azt akarja, amit ő. Akit elképzelt magának, a sorsa társának.
Még hosszú az út ami előtte áll – nemcsak tanulásban, de években is! – meg is beszélünk egy újabb találkozót… Barátilag, együttérezve vele köszönök elő tőle: ‘Szeretettel figyelem a sorsodat – és ha bármi jó hír van, halljak felőle… Büszke vagyok rád és drukkolok Neked. Örülök, hogy nyitottál, és felébredtél, elindultál. Ha felépíted a hiteles női személyiséged, akkor hamarosan odatalál hozzád a párod is!’

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás.
Angyalmágiák – Energetikai tisztítás.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12