Nagyobb hittel tekints a jövőd felé!

Az új életünk fénytalapzatát építjük a napokban és az elkövetkezendő hétvégén is.

„Egy titkos fordulat bennünk megfordítja az Univerzumot.” – Rumi

Ha negatív vagy nem tudsz pozitív változást elérni az életedben. Negatív hittel nem lehet pozitív változást elérni! Ha azt gondolod, hogy számodra nincs kilátást, nincs változtatás lehetősége akkor soha sem fog jobbra fordulni az életed. Mert az akaratod kell hozzá, hogy igaz legyen, és a hited kell hozzá, hogy megtörténhessen. Egy új korszakváltás előtt vagyunk, egy újabb sorskör küszöbén állunk. El kell engedned azt amit nem akarsz tovább vinni, ki kell lépned abból, amin már túlnőttél, amiből kinőttél. Gondolkozz pozitívan, magasabb rezgésszinten a jövődet tervezheted el. Nagy átalakuláson mehetnek végbe a párkapcsolatok és emberi kapcsolataink is csiszolódnak. Szeptember 9 és 2019. január 7 között a Vénusz a Skorpióban lesz jelen. Most vasárnap a Merkúr is eléri a Skorpiót jegyét. A gondolkodás és a kommunikáció bolygója szabad utat kíván. Fontos, hogy sokat legyünk levegőn, túrázhatunk és kirándulhatunk a mesés időben. A vese a második szív, energiáját tisztítsuk és igyunk igen sok folyadékot.

A Vénusz október 5 – november 17. között retrográd. Az ebben az időszakban megkezdett szerelmi kapcsolatok rövid életűek lesznek, ne várj tőlük nagy mélységeket. A retrográd időszak alatt ne adj kölcsön pénzt, mert nincs rá fedezet, és az is bizonytalan, hogy  vissza is kapod, várj az új cégalapítással, és ne tervezz esküvőt. Legyetek óvatosak pénzügyekben tehát, és  egyáltalán… mert ebben az átmeneti időszakban kiszámíthatatlan dolgok jöhetnek. A már korábban megkezdett ügyekben sem lesz potenciális változás. Figyeljünk oda jobban a szeretet rezgésekre, mert megnőhet a szakítások száma is. Légy őszinte, de ne manipulálj másokat. Visszatérhetnek régi szerelmek is, de vigyázzunk nehogy ugyanazt a vétket kövessük el megint. A múlttal való szembenézés nagy hangsúlyt kap újból. Erősödj meg, most még minden bizonytalan… javítsuk ki a hibákat, és válasszuk jobb irányt – mert erre jó ez az időszak.
Október 11-től Vénusz-Mars Fénykapu nyílik – új kihívások, erőpróbáló helyzetek. Nagy váltás, változás alatt vagyunk, lehetünk ha akaratunk meg van hozzá.
Sorsfeladataink felvállalásához nagy erőt adnak az égiek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Számmisztika.
Szerelmi jóslás – Szerelmi angyalmágiák.
Energetikai tisztítások.