Az élet olyan, mint a visszhang

HASZNÁLD A BÖLCSESSÉG ENERGIÁDAT!

Ami belőled árad, amit küldesz, az visszatér. Te magad választod meg azt, hogy mi fog veled történni. Mit élsz át, miként viszonyul hozzád az élet, mi az ami megvalósul a vágyaid közül. Engedd el a félelmeidet, és hozz egy döntést arról, hogy elindulsz a terveid, az álmaid felé!
Amikor egy élethelyzeted megreked, amikor egy kapcsolat alacsony szinten rezeg, amikor az ajtók bezárulnak, ne ijedj meg, mert onnan azt jelzi neked az élet, hogy máshová kell térned. Egy másik út van számodra teremtve, amit észre kell venned, mert az vezet oda, ahol élned lehet, és életed kiteljesedhet.
A hála rezgésén nincs félelem.
Nézz szembe félelmeiddel és azon gondolataiddal, amit most épp elfojtasz magadba – ha a tudattalan elméd irányítja a tudatost nem juthatsz előbbe, sem most, sem később…ott rekedsz, ahol lenned épp nem kellene.
A helyes út a céljaid elérését eredményezi.
Mi a karmikus fejlődés vonala, és mi a spirituális fejlődés célja életedben. Mert miért pont akkor, oda születtél le, ahol vagy, miért választottad a családod, mi a megtanulnivaló lecke…hová kell eljutnod.
Az élet nem egyenes vonalban kanyarog – az ösvények közül nehéz választanod – mindegyik más-és más életélményt megtapasztalást vonz magához, s neked döntened kell, melyik a tiéd, az igazi.. a neked igazibb!
Amikor a hála rezgésén rezgünk, életünkben nagy változásokat vonzunk be, a felszabadult lélek nagy erő.
Engedd magad felszabadulni a szorongások és a félelmek – a nem szereted magad – energiájából és valósítsd meg terveidet. Ami nem működik azt le kell vágni, ami idejét múlta azt el kell oldani. Fájdalmakat teherként cipelve nem lehet hossz útra indulni! Ne kergess illúziókat – a mában élj és a holnap terveit helyezd előtérbe – apró lépésekkel építsd fel az újat benned, körülötted.

Szeretettel várlak – segítő szándékkal, utat keresve Veled, Neked!
Meditációs tréningek, erőt adó beszélgetések – angyali emelkedett erőtérben. Az áldásenergiák segítenek, benned kialakítanak egy szent teret, ahol megérezheted isteni lehetőségeidet, és a valódi magas rezgésű belső énedet. Bátorság és motiváld tetterő – ami kell neked, hogy céljaidat elérhesd – engedd, meg magadnak, hogy ezt átadjam neked!
Hallgass a lélekbölcsesség hangjára benned, és lélektudatosság megnyitja előtted a lehetőségek tárházát előtted.
Ha Téged is érdekel a spiritualitás, az ezotéria, az angyalok világa,  jelentkezz be hozzám – konzultációk mindennap.
Lehetőség van videóhívásos foglalkozásra, tanácsadásra is –  keress bátran, rugalmasan egyeztetünk – érdeklődj a részletekről nálam.
Lépj és cselekedj, ha motivációra, van szükséged, hogy elindulhass arra, amerre lehet, amerre sorsod Neked tervezett. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu